Home » Te hoog cholesterol » Crestor kopen

Crestor astrazenecaOm de cholesterol te verlagen kan Crestor als medicijn een goed hulpmiddel zijn. Dit middel heeft namelijk een uitwerking op de bloedvetten die in het lichaam worden aangemaakt. Door dit medicijn op de juiste manier te gebruiken kunnen patiënten met een verhoogd cholesterolgehalte, hart- en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk of mensen die herstellende zijn van een hartinfarct de kans op nieuwe hartproblemen tegengaan. Daarbij is dus vooral de juiste manier van gebruik van het middel een zeer belangrijke factor. Zorg dus dat de juiste wijze goed bekend is.

Crestor bestellen zonder recept ↓

Prijs Crestor vanaf € 73,25

  • Dosering: Rosuvastatin 5 mg – 10 mg – 20 mg – 40 mg
  • Prijs Crestor (incl. online consult): 28 tabletten – vanaf € 73,25

Crestor kopen zonder receptCrestor en bijwerkingen

Maag- darmklachten zijn een voorname bijwerking van Crestor. Al komen ook deze bijwerkingen slechts in maximaal tien procent van de gevallen voor. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld spierklachten, hoofdpijn en duizeligheid. Wel is het belangrijk om op te passen in het dagelijks leven wanneer deze klachten ervaren worden. Het kan bijvoorbeeld een probleem opleveren in het verkeer. In sommige gevallen kan het gebruik van dit medicijn het krijgen van diabetes in de hand werken.

Crestor gebruik en dosering

Het voordeel van Crestor ten opzichte van veel andere medicijnen die worden gebruikt om het cholesterolgehalte te verlagen is dat het niet per se in de avonduren gebruikt hoeft te worden. Het tijdstip mag zelfgekozen worden. Wel is het aan te raden om dit te doen op een vast moment op de dag en deze routine er op dagelijkse basis in te houden. Neem de tabletten met enkele slokken water in. Hou dit ook vol. Het is realistisch om te bedenken dat dit medicijn levenslang gebruikt moet worden om te zorgen dat er geen hartklachten zullen optreden door de verhoogde bloedvetten.

Actieve ingrediënten in Crestor

Crestor is een merknaam voor een medicijn dat is opgebouwd rondom het actieve bestanddeel rosuvastatine. Deze stof wordt gebruikt om de strijd aan te binden met de bloedvetten die in het lichaam te vinden zijn. Het effect van de werkzame stof zal niet direct merkbaar zijn vanaf het eerste moment. Pas na twee tot vier weken van gebruik zal te merken zijn dat de klachten afnemen. Hou dit goed in de gaten.

Vergelijkbare medicijnen te hoog cholesterol

  • Lescol
  • Ezetrol
  • Pravastatine
  • Lipitor
  • Lipostat (Selektine)
  • Fluvastatine
  • Simvastatine
  • Zocor