Home » Obesitas en afvallen » Xenical kopen

Xenical rocheWanneer vermageren van groot belang voor de gezondheid is, dan kan Xenical hier een handig en bruikbaar medicijn voor zijn. Dit wordt namelijk voorgeschreven om het afslanken te bevorderen. Dit gaat niet vanzelf omdat het geen wondermiddel is. Naast het gebruik van dit medicijn is het namelijk ook van belang om een aantal andere zaken in het leven aan te passen zodat het vermageren wordt bevorderd. Wanneer dit op orde is, dan kunnen er goede resultaten met het middel worden geboekt.

Xenical bestellen zonder recept ↓

Xenical vanaf € 126,25

  • Dosering: 120 mg orlistat
  • Prijs Xenical (incl. online consult): 84 capsules – vanaf € 126,25

Xenical kopen

Hoe te gebruiken

Het gebruik van Xenical is op zichzelf niet heel lastig. Het medicijn wordt in de vorm van een pil aangeboden. Dat betekent dus dat het in te nemen is met enkele slokken water gelijk met de drie maaltijden op de dag. Om regelmaat te verzorgen is het wel slim om elke dag hetzelfde tijdstip te nemen. Het is belangrijk om twee uur voor het gebruik van het medicijn ook een multivitamine voedingssupplement te slikken. Daarnaast is het belangrijk om een dieet te volgen dat dertig procent minder calorie-inname voorschrijft.

Bijwerkingen

De bijwerkingen van Xenical zijn vooral maag-darmklachten, hoofdpijn en griep. Dit kan tot in dertig procent van de gevallen optreden. Ook kan het in sommige gevallen zo zijn dat het gebit wordt aangetast. U kan dan gaatjes krijgen. Daarnaast bestaat altijd de mogelijkheid tot overgevoeligheid voor de stoffen in het middel. In dat geval moet een arts worden ingeschakeld. Het is ook verstandig om een dokter te bellen wanneer de andere bijwerkingen aanhoudend zijn. Mogelijk moet dan naar een andere oplossing worden gezocht.

Actieve bestanddelen

De werkzame stof in Xenical is Orlistat. Dit is een stof die ook in andere vermageringsmiddelen is terug te vinden. Omdat deze stof een flinke uitwerking op het lichaam kan hebben zijn de voorzorgsmaatregelen zoals deze beschreven zijn, van groot belang. Wanneer dit niet op de juiste wijze wordt gedaan, dan kunnen de bijwerkingen flink hevig optreden. Dit komt mede ook doordat er alleen een standaarddosering van dit middel bestaat.

Vergelijkbare medicijnen obesitas en afvallen

  • Mysimba
  • Saxenda
  • Alli tabletten
  • Orlistat
Medicijndokter