Home » Vroegtijdige ejaculatie » Emla crème kopen

Emla astrazenecaEmla is een medicijn dat verdovend werkt. Om die reden kan het bij aandoeningen uit twee categorieën worden voorgeschreven. Het kan bijvoorbeeld goed werken wanneer u pijn ervaart. Ook kan het echter veel waarde hebben wanneer u te maken hebt met seksuele stoornissen. Met Emla crème kunt u vroegtijdige ejaculatie voorkomen. Afhankelijk van het soort klacht waar u de middelen voor gaat gebruiken kan de manier waarop dit aangepakt moet worden verschillen. Dit kan door een arts worden uitgelegd wanneer dit nodig is. Zo kan er optimaal van de werking van het medicijn worden geprofiteerd.

Emla crème bestellen zonder recept ↓

Prijs Emla crème vanaf € 41,49

  • Dosering: 5 gram – 30 gram Lidocaine/Prilocaine
  • Prijs Emla crème (incl. online consult): vanaf 1 tube 2,5% – 5% – vanaf € 41,49

Emla creme kopen

Hoe te gebruiken

Het gebruik van Emla hangt af van de vorm. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij zweren, moet een crème worden gebruikt. Deze moet worden aangebracht, maar niet in gemasseerd. De crème moet dan een bepaalde tijd inwerken en vervolgens worden afgespoeld. Wordt het middel preventief voorgeschreven, dan is dat vaak in de vorm van een pleister. Deze kan van tien minuten, tot wel vijf uur, van tevoren aangebracht moeten worden. Een arts kan hier instructies over geven. Dit hangt af van de reden van het gebruik van de middelen.

Bijwerkingen Emla crème

Er zijn slechts een beperkt aantal bijwerkingen met betrekking tot het gebruik van Emla. Het is echter wel zeer belangrijk om deze goed in de gaten te houden. Zo kan het bijvoorbeeld om overgevoeligheid voor de stoffen gaan. De arts moet dan direct worden geraadpleegd. Daarnaast kan huidirritatie optreden. Voor deze bijwerkingen zijn klachten als jeuk, pijn en roodheid niet ongebruikelijk. Houd dit dus goed in de gaten. Daarnaast kan ook bloedarmoede worden veroorzaakt. Dit is te herkennen aan een blauwgrijze verkleuring van de huid. Voor alle bijwerkingen lees de bijsluiter.

Actieve bestanddelen

In Emla zalf zitten twee werkzame stoffen. Dit zijn beide stoffen die verdovend werken. In de eerste plaats gaat het om Lidocaïne. Dit is het belangrijkste bestanddeel. Om de werking hiervan te versterken wordt de lidocaïne echter aangevuld met Prilocaïne. Een belangrijk voordeel van het gebruik van deze middelen om hun verdovende werking, is dat u zich geen enkele zorg hoeft te maken met betrekking tot ander medicijngebruik. De stoffen gaan goed samen met alle andere middelen.

Vergelijkbare medicijnen vroegtijdige ejaculatie

  • Priligy
  • Xylocaïne
Medicijndokter