Home » Testosteren » Andriol kopen

Andriol organonHet medicijn Andriol kan in verschillende vormen worden toegediend. Het wordt gebruikt om vertraagde pubertijd tegen te gaan. Het medicijn is gebaseerd op een mannelijk geslachtshormoon. Op die manier kan gezorgd worden dat verschillende klachten worden verholpen waarmee vertraagde pubertijd gepaard gaat. Het kan ook worden voorgeschreven door artsen wanneer in algemene zin een tekort aan dit hormoon bij mannen wordt geconstateerd. Daarmee kan het niveau weer optimaal worden gemaakt. In sommige gevallen is het ook te gebruiken om lengtegroei af te remmen.

Andriol bestellen zonder recept ↓

Prijs Andriol € 154,50

  • Dosering: Andriol 40 mg 60 capsules testosteronundecanoaat
  • Prijs Andriol (incl. online consult): 60 capsules – € 154,50

Andriol kopen zonder receptAndriol testocaps bijwerkingen

Andriol kent een flink aantal bijwerkingen, al is het wel belangrijk om te weten dat de bijwerkingen niet in hoge mate voorkomen. Alleen het ervaren van een prostaatvergroting kan in 10 tot 30 procent van de gevallen voorkomen. Andere bijwerkingen zijn acne, borstvorming, maag- darmklachten, kaalheid of juist meer beharing, tintelingen in de huid, blozen, verhoogde bloeddruk, het vasthouden van vocht, vermoeidheid, veranderde seksdrive, last van de spieren, slapeloosheid of stemmingswisselingen. Houd de bijwerkingen goed in de gaten. In sommige gevallen kan het slim zijn om een arts te raadplegen.

Hoe Andriol te gebruiken

Het medicijn Andriol kan in verschillende vormen worden toegediend. Zo zijn er capsules die in het geheel moeten worden doorgeslikt. Ook kan het gaan om injecties. Deze worden in een spier gespoten, bijvoorbeeld de bilspier. Daarnaast is er een gelvorm die op de huid gesmeerd kan worden. Welke vorm ook gebruikt wordt, het is altijd belangrijk om het middel vroeg op de dag te nemen. De lengte van het gebruik varieert per vorm maar is altijd eindigend na enkele weken. Let hier dus ook goed op, vooral in het geval van de injecties en capsules.

Actieve bestanddelen Andriol

Het belangrijkste actieve bestanddeel in Andriol is testosteron. Alle werkingen en bijwerkingen komen dan ook vooruit uit deze werkzame stof. Testosteron is een mannelijk geslachtshormoon dat ook van nature in het mannelijk lichaam voorkomt. Dit kan ook effect hebben op vrouwen wanneer deze middelen gebruikt worden. Het is daarom altijd belangrijk om hier goed mee op te passen.

Vergelijkbare medicijnen testosteron

  • Tostran