Home » Vroegtijdige ejaculatie » Xylocaïne kopen

Xylocaïne AstrazenecaHet middel Xylocaïne wordt zeer veelzijdig gebruikt. De spray werkt verdovend op korte termijn. Op die manier kan het worden ingezet ter plaatselijke verdoving voor korte ingrepen, bijvoorbeeld aan de keel, neus of oren. Ook kan het worden ingezet bij branderige of jeukende gevoelens door aandoeningen aan de huid of slijmvliezen. Daarnaast is het bruikbaar in verloskunde, voor tandartsen en voor snelle ingrepen bij ongevallen. Het gebruik is bij al deze aandoeningen wel nagenoeg hetzelfde. Dit is een belangrijk voordeel van dit medicijn. Let wel op de volgende zaken.

Xylocaïne bestellen zonder recept ↓

Prijs Xylocaïne € 61,50

  • Dosering: 10% Spray 50 ml. Lidocaïne
  • Prijs Xylocaïne (incl. online consult): 1 fles – vanaf € 61,50

Xylocaïne kopen zonder recept

Wanneer Xylocaïne niet gebruiken?

Er is eigenlijk maar één echte aanleiding om Xylocaïne niet te gebruiken. Dit geldt wanneer er een allergie voor de werkzame stof bekend is. Wanneer dit niet het geval is, maar er is wel een allergie voor vergelijkbare middelen bekend, dan zal het gebruik ook niet door de dokter worden toegestaan. Er zijn wel flink wat redenen aan te voeren om het gebruik te heroverwegen. Dit geldt bijvoorbeeld bij: hartritmestoornissen, epilepsie, hoge leeftijd, slechte algemene conditie of problemen met de lever of nieren. Hoewel dit niet altijd voor problemen hoeft te zorgen is het gebruik af te raden.

Bekijk hier een alternatief middel: Emla.

Hoe Xylocaïne gebruiken

Xylocaïne is een spray. De dosering hiervan hangt echter wel af van de klacht die behandeld moet worden. Daardoor kan het aantal keren sprayen variëren van eenmaal tot twintig maal, bij volwassen. Wel is het zo dat twintig maal als het absolute maximum gezien moet worden. Bij kinderen tussen 2 en 18 jaar mag het middel wel gebruikt worden, maar in lagere doseringen. Wanneer het middel gebruikt wordt om een verdoving voor een specifieke ingreep te verzorgen, dan is het belangrijk om het een uur van tevoren te gebruiken. Bij overdosering is het van belang om de arts te waarschuwen.

Actieve bestanddelen

Xylocaïne bevat de werkzame stof lidocaïne base. Per verstuiving zit er zo’n 10 mg. van dit middel in het medicijn. Door de werking van het middel valt het onder de zogenaamde lokale anesthetica. Dat betekent dat het voor plaatselijke verdoving zorgt. De overige stoffen in het middel helpen deze verdoving te verzorgen.