Home » Vaginale schimmelinfectie » Diflucan kopen

Diflucan pfizerDiflucan is een medicijn dat wordt ingezet om schimmels en gisten, bijvoorbeeld candida (vaginale schimmelinfectie), tegen te gaan. Het medicijn wordt gebruikt tegen schimmelinfecties aan de vagina, in de mond of in de keel. Ook de huid, nagels en organen kunnen ermee behandeld worden. Het wordt in sommige gevallen ook gebruikt om de huidinfecties die worden veroorzaakt door de Leishmania-parasiet te behandelen. Het goede gebruik van dit medicijn is belangrijk voor de mate waarin het effectief is. Daarom is het altijd zaak om hier goed mee om te gaan tijdens de behandeling.

Diflucan bestellen zonder recept ↓

Prijs Diflucan vanaf € 53,00

  • Dosering: Diflucan 150 mg capsules
  • Prijs Diflucan (incl. online consult): capsules – vanaf € 53,00

Diflucan kopen zonder recept

Bijwerkingen van het medicijn Diflucan

Maag-darmklachten zijn een veel gehoorde bijwerking van Diflucan. Dit kan zich op verschillende manieren uiten. Vooral buikpijn, misselijkheid en diarree komen voor. Andere klachten die met enige regelmaat voorkomen zijn hoofdpijn, huiduitslag, jeuk en galbulten. Daarnaast is er nog een aantal klachten te noemen die eigenlijk bijna nooit voorkomen, maar wel kunnen optreden. Van deze klachten is vooral het optreden van hartritmestoornissen een reden om de dokter in te lichten. Pas altijd goed op wanneer dit zou gebeuren. Ook allergie door overgevoeligheid moet direct aan de arts worden voorgelegd.

Hoe is Diflucan te gebruiken?

Diflucan kan in het ziekenhuis per infuus worden toegediend. Voor thuisgebruik is dit echter anders. Dank kan het gaan om capsules of een drank. Het wordt altijd in de vorm van een kuur voorgeschreven. Al kan het wel zijn dat het middel slechts om de twee à drie dagen gebruikt moet worden. Dat neemt niet weg dat de kuur altijd in het geheel moet worden afgemaakt. Dit is nodig om er zeker van te zijn dat alle schimmels en bacteriën gedood worden door de medicijnen. Ook wanneer dit al het geval lijkt voor het einde van de kuur.

Actieve componenten Diflucan

Fluconazol is de werkzame stof die in Diflucan is terug te vinden. Dit is een antischimmelmiddel. Deze stof is allerlei medicijnen terug te vinden waarmee schimmels worden bestreden. Daarom is het wel altijd slim om goed te bekijken of het betreffende medicijn geschikt is om de klachten die ervaren worden te bestrijden. De stof zal na enkele dagen beter gaan werken, dit is ook de reden van de kuurvorm.

Vergelijkbare medicijnen vaginale schimmelinfectie

  • Gyno-Daktarin