Home » Testosteron » Tostran kopen
Tostran merkmedicijnHet medicijn Tostran is geschikt om te gebruiken door mensen die te maken hebben met een tekort aan testosteron. Het kan gebruikt worden voor verschillende klachten. Dit kunnen allerlei klachten zijn op het gebied van seksuele ontwikkeling. Ook kan het worden gebruikt bij jongens die last hebben van en vertraagde pubertijd of die te maken hebben met een te sterke lengtegroei. In dergelijke gevallen kan het beïnvloeden van de hormoonbalans in het lichaam helpen de problemen onder controle te krijgen. Het gebruik op de juiste manier kan daardoor variëren per klacht.

Tostran bestellen zonder recept ↓

Prijs Tostran vanaf € 129,00

  • Dosering: 2% 10mg/application 60 gram
  • Prijs Tostran (incl. online consult): Gelvorm – vanaf € 129,00

2 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Tostran kopen zonder recept

Bijwerkingen van Tostran

De bijwerkingen van Tostran kunnen verschillen aan de hand van de toediening, per injectie of door gebruik van gel. In alle gevallen kan het in ieder geval voorkomen dat er een prostaatvergroting plaatsvindt. Andere mogelijke klachten zijn het ontwikkelen van acne, borstvorming, maag-darmklachten zoals misselijkheid, buikpijn, diarree en braken, maar ook bijvoorbeeld kaalheid of juist meer lichaamsbeharing, blozen, een verhoogde bloeddruk en het vasthouden van vocht. Met uitzondering van prostaatvergroting, dat wel iets meer kans van optreden heeft, zijn alle klachten slechts zelden te merken onder patiënten.

Hoe is Tostran te gebruiken?

Tostran komt als medicijn in de vorm van gel. Dit is een gel die moet worden gesmeerd op de buik of de binnenkant van de dijen. Het is ook zeer belangrijk om goed op te letten dat het wel echt om Tostran gaat. Er zijn ook andere gelsoorten die dezelfde actieve bestanddelen hebben, maar die op andere plekken op het lichaam moeten worden gesmeerd. Let er dus op dat dit de juiste betreft. Bij het aanbrengen is het belangrijk om de huid schoon en droog te maken en de gel tenminste 3 minuten in te laten trekken. Dit is slechts een korte periode nodig.

Actieve bestanddelen in Tostran

Het actieve bestanddeel in Tostran is testosteron. Dit is een mannelijk geslachtshormoon dat ook op natuurlijke wijze in het lichaam voorkomt. Het is nodig om mannelijke kenmerken te verzorgen. Zo is het bijvoorbeeld de stof die de aanmaak van sperma stimuleert. Ook de ontwikkeling van de penis, zaadballen en spiermassa gebeurt onder invloed van testosteron.

Vergelijkbare medicijnen testosteron

  • Andriol