Home » Chronische slapeloosheid » Circadin kopen

Circadin Flynn PharmaHet middel Circadin wordt voorgeschreven aan mensen die slaapproblemen hebben. Dit kunnen verschillende vormen van slapeloosheid zijn. De tabletten werken na enkele uren. Dit betekent dus dat het belangrijk is om goed te weten op welk moment deze moeten worden ingenomen. Circadin is dan ook niet te omschrijven als een slaappil. Medicatie die daaronder valt werkt op een geheel andere manier. Het is goed om de verschillen tussen deze middelen te onderscheiden. Dit zorgt ervoor dat het middel optimaal gebruikt kan worden.

Circadin bestellen zonder recept ↓

Prijs Circadin € 63,75

  • Dosering: 2 milligram melatonine per pil
  • Prijs Circadin (incl. online consult): 30 Pillen – € 63,75

Circadin kopen zonder recept

Wat zijn de bijwerkingen van het medicijn Circadin?

Het middel Circadin levert zelden bijwerkingen op. Minder dan een procent van de gebruikers heeft hier last van. Bovendien zijn de klachten flink divers te noemen. Zo kunnen bijvoorbeeld psychische klachten optreden. Ook kan er slaperigheid overdag ervaren worden, of komt te vroeg wakker worden vaker voor. Ook een draaierig gevoel, misselijkheid, maag-darmklachten of hoofdpijn willen zo nu en dan weleens optreden. Gewichtstoename (obesitas) kan een probleem zijn. Zoals ook in sommige gevallen blaren in de mond door een te droge mond kunnen optreden. In sommige gevallen treden hartkloppingen of een veranderde hartslag op. Let hierop.

Download PDF

Hoe is Circadin te gebruiken?

Er zijn drie varianten van de tabletten. De gewone tabletten en de variant met vertraagde afgifte kunnen met enkele slokken water worden ingenomen. De smelttablet zal onder de tong smelten. Het is belangrijk om het middel een uur tot twee uur voor het slapengaan in te nemen. Dit geldt alleen niet wanneer er chronisch te laat in slaap gevallen wordt. Dan is het beter om vijf tot zes uur voor het slapen gaan de tabletten al in te nemen. Het middel kan voor langere tijd gebruikt worden, maar test zo nu en dan wel of de problemen voorbij zijn door het eens niet in te nemen.

Componenten in Circadin?

De naam van het actieve bestanddeel is melatonine. Dit is een stof die ook in natuurlijke vorm in het lichaam voorkomt. Het wordt aangemaakt in de pijnappelklier in de hersenen. Door de tabletten te nemen wordt de aanmaak gestimuleerd. Daarmee wordt het slaapritme beïnvloedt en kan er een beter natuurlijk ritme ontstaan.

Vergelijkbare medicijnen slaapproblemen

  • Melatonine