Home » Rusteloze benen » Adartrel kopen

Wat is Adartrel?

Adartrel heeft een aantal van dezelfde effecten als een chemische stof genaamd dopamine, die van nature in uw lichaam voorkomt. Lage dopamine niveaus in de hersenen worden geassocieerd met de ziekte van Parkinson.

Adartrel wordt gebruikt om symptomen van de ziekte van Parkinson te behandelen (stijfheid, trillingen, spierkrampen en slechte spiercontrole). Adartrel wordt ook gebruikt om rusteloze benen syndroom (RLS) te behandelen.

Alleen onmiddellijke vrijlating Adartrel (Requip) is goedgekeurd voor de behandeling van Parkinson symptomen of RLS. Extended-release Adartrel (Requip XL) is alleen goedgekeurd voor de behandeling van Parkinsonsymptomen.

Adartrel bestellen zonder recept ↓

Prijs Adartrel vanaf € 36,70

  • Dosering: Adartrel 0.25, 0.5 & 2 mg
  • Prijs Adartrel (incl. online consult): 12 tabletten – vanaf € 36,70

Adartrel kopenHoe moet ik Adartrel gebruiken?

Gebruik Adartrel zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het medicijn voor exacte doseringsinstructies.

  • Bij Adartrel is een extra bijsluiter verkrijgbaar. Praat met uw apotheker als u vragen heeft over deze informatie.
  • Neem Adartrel via de mond met of zonder voedsel. Als er maagklachten ontstaan, neem dan met voedsel om maagirritatie te verminderen.
  • Slik Adartrel in zijn geheel in. Niet breken, pletten of kauwen voor het inslikken.
  • Stop niet plotseling met het innemen van Adartrel of verander uw dosis niet zonder overleg met uw arts. Bepaalde ernstige bijwerkingen (bijvoorbeeld piekeren, verwarring, koorts, stijve spieren) kunnen optreden. Als u Adartrel moet stoppen of een nieuw geneesmiddel moet toevoegen, zal uw arts uw dosis geleidelijk verlagen.
  • Neem Adartrel regelmatig in om er het meeste voordeel uit te halen. Het nemen van Adartrel op hetzelfde moment elke dag zal u helpen herinneren om het in te nemen.
  • Als u een dosis Adartrel mist, neem deze dan zo snel mogelijk in. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem geen 2 doses in één keer. Als u meerdere doses Adartrel mist, neem dan contact op met uw arts voor instructies.

Bijsluiter Adartrel

Beschrijving van Adartrel

Elke tablet met verlengde afgifte bevat Adartrelhydrochloride dat overeenkomt met Adartrel 2, 4 of 8 mg (vrije base). Adartrel bevat ook de volgende hulpstoffen: Tabletkern: Hypromellose 2208, gehydrogeneerde ricinusolie, karmellose natrium, povidon, maltodextrine, magnesiumstearaat, lactosemonohydraat, watervrij colloïdaal silica, mannitol, geel ijzeroxide, glyceryldibehenaat. Filmcoating: Hypromellose 2910, titaandioxide, polyethyleenglycol/macrogol 400, geel ijzeroxide (alleen 2- en 8 mg), zwart ijzeroxide (alleen 8 mg), rood ijzeroxide (alleen 2- en 8 mg), aluminium lake sunset yellow FCF (alleen 4 mg) en indigokarmijn (alleen 4 mg).