Home » Rosacea » Rozex kopen

Rozex galdermaRozex is een gel die wordt ingezet om rosacea klachten op de huid tegen te gaan. Dit is een klacht waarbij de huid van het gezicht rood wordt, gepaard met puistjes en uitslag. Het is een medicijn dat voor langdurig gebruik is, gedurende enkele maanden, en dat wordt gebruikt om de bacteriën die de aandoeningen veroorzaken te doden. Dit is dan ook een belangrijke reden om te weten te komen hoe het middel op de juiste wijze gebruikt kan worden. Dit is noodzakelijk om goed te herstellen, maar ook om andere klachten juist te voorkomen.

Rozex bestellen zonder recept ↓

Prijs Rozex vanaf € 49,99

  • Dosering: Rozex 7,5 mg Metronidazole gel / crème
  • Prijs Rozex (incl. online consult): 30 gram tube – vanaf € 49,99

Rozex kopen zonder receptRozex en bijwerkingen

Rozex kent bijwerkingen die in de eerste plaats te maken hebben met de huid zelf. Vaak zal net na het aanbrengen irritatie ontstaan. De huid kan gaan branden en pijn gaan doen. Ook komt het voor dat de huid gaat jeuken. In een volgend stadium wordt de huid heel droog en gaat deze schilferen. Dit kan flinke last veroorzaken, maar het is vaak ook zo dat de klachten vanzelf weer verdwijnen. Een andere bijwerking, waar ook goed op gelet moet worden, is die van overgevoeligheid. Bij het opmerken van een allergische reactie moet direct met het middel gestopt worden.

Wanneer Rozex niet gebruiken?

Dat Rozex wordt gebruikt tegen rosacea klachten is duidelijk, maar in welke situaties mag het absoluut niet gebruikt worden? In de eerste plaats geldt dit wanneer er allergie blijkt te bestaan. Ook wanneer er bloedverdunnende middelen worden gebruikt, voor andere klachten, dan is het aan te raden om niet ook dit medicijn te gebruiken. Ook wanneer het niet te voorkomen is dat er veel in de zon gestaan of gewerkt wordt is het beter om de gel niet te gebruiken. Gebruik het ook niet wanneer er alcohol gedronken is.

Hoe Rozex bewaren?

Rozex bewaren hoeft niet direct onder specifieke voorwaarden. Wel is het sterk af te raden om het medicijn in de vriezer te bewaren. Ook is het slim om het op een hoge plank in de kast te leggen zodat het buiten bereik van kinderen blijft. Bewaar het medicijn ook niet voorbij de maximale houdbaarheidsdatum. Het weggooien mag vervolgens niet zomaar in de vuilnisbak gebeuren, maar doe dit op aangewezen plekken.

Vergelijkbare medicijnen rosacea

  • Metrogel
  • Finacea
  • Efracea