Home » Rosacea » Efracea kopen
Efracea galdermaHet middel Efracea wordt gebruikt om bacteriën mee te doden. Het is om die reden dus een antibioticum. Wanneer het genomen wordt, dan zal het binnen enkele dagen werken. De klachten die ermee bestreden kunnen worden zijn bijvoorbeeld: luchtweginfecties, huidinfecties, zoals rosacea, darminfecties en infecties aan de geslachtsorganen. Daarnaast zijn er ook een aantal andere ziekten die kunnen worden behandeld met dit medicijn. Denk dan aan de Ziekte van Lyme, Q-Koorts en malaria. Het gebruik kan per aandoening verschillen. Let hier daarom altijd goed op wanneer dit medicijn gebruikt moet gaan worden.

Efracea bestellen zonder recept ↓

Prijs Efracea € 110,25

  • Dosering: doxycycline 40 milligram – een keer per dag innemen
  • Prijs Efracea (incl. online consult): 56 Capsules – € 110,25

2 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Efracea kopen zonder receptEfracea bijwerkingen

Bijwerkingen van Efracea komen in de meeste gevallen slechts bij 1 tot 10 procent van de gebruikers voor. Er zijn bijwerkingen zoals maag-darmklachten in de vorm van buikpijn, misselijkheid, diarree en braken. Ook zijn er bijwerkingen als ontstoken slijmvliezen op verschillende plekken, huidirritatie, huiduitslag of bijholteontsteking. Andere klachten die minder vaak zullen voorkomen zijn hoofdpijn, oorsuizen, blozen, spier- of gewrichtsklachten, moeite met slikken, een versnelde hartslag, leveraandoeningen of last van overgevoeligheid voor de werkzame stof. Let in de meeste gevallen goed op en laat de arts eventueel weten wat de problemen zijn.

Gebruik Efracea

Het gebruik van Efracea is afhankelijk van de vorm. Wanneer het gaat om injecties dan zal de arts deze toedienen. Gaat het om tabletten dan zal het afhangen van het soort tablet dat voorgeschreven wordt. Is het een gewoon tablet, een tablet met vertraagde afgifte of een oplostablet? In alle gevallen zal het medicijn één of twee keer per dag moeten worden ingenomen. Bij voorkeur gebeurt dit op een vast tijdstip op de dag. Een kuur kan één tot drie weken duren. In enkele gevallen, afhankelijk van de aandoening, kan hiervan worden afgeweken.

Actieve componenten in Efracea

Het actieve bestanddeel van Efracea is Doxycyline. Dit is een antibioticum dat valt onder de zogenaamde tetracycline-antibiotica. Dit zijn de antibiotica die worden ingezet om infecties met bacteriën in het lichaam te bestrijden. De stof is in staat om de bacteriën te doden en zo te zorgen dat de aandoeningen waar hinder van wordt ondervonden verdwijnt. Daarom is het ook altijd belangrijk om de kuur geheel af te maken.

Vergelijkbare medicijnen rosacea

  • Metrogel
  • Finacea
  • Rozex