Home » Psoriasis » Beclometason crème kopen
Beclometason crème GenusOm klachten met betrekking tot psoriasis te behandelen kan de arts Beclometason crème voorschrijven. Ook eczeem, dermatitis en andere klachten die deze symptomen met zich meebrengen kunnen worden behandeld. Het voordeel van de crème is dat het op korte termijn de symptomen bestrijdt en op lange termijn zorgt dat de oorzaak ook geneest. Op die manier is dan ook gemakkelijk voor verlichting te zorgen. Wel is het op de juiste manier van aanbrengen van het medicijn een kwestie die aandacht verdient. Het is dan ook slim om hier kennis van op te doen.

Beclometason crème bestellen zonder recept ↓

Prijs Beclometason € 253,49

  • Dosering: 0,25 mg beclometasondipropionaat
  • Prijs Beclometason crème (incl. online consult): 30 gram – € 253,49

2 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Beclometason crème kopen zonder recept

Wisselwerking tussen Beclometason crème en andere middelen

Er zijn geen directe wisselwerkingen tussen Beclometason crème en andere medicijnen bekend. Dat neemt niet weg dat deze wel kunnen bestaan. Daarom is het van belang om altijd inzichtelijk te hebben welke medicijnen nu of in het recente verleden gebruikt zijn. Dat geldt niet alleen voor medicijnen op recept, maar ook middelen die vrij verkrijgbaar zijn. Denk dan bijvoorbeeld ook aan supplementen en aan het gebruik van alternatieve middelen. Op die manier kan in het geval van een probleem sneller een oplossing gevonden worden door dit te combineren.

Hoe is Beclometason crème te gebruiken

De Beclometason crème moet tweemaal per dag worden aangebracht op het moment dat het gebruikt gaat worden. Het is dus belangrijk om deze momenten goed over de dag te verspreiden. Het is belangrijk om de handen goed vooraf en na het aanbrengen te wassen. Het is belangrijk om de crème dun op te smeren en dit voorzichtig te doen. Zo wordt de maximale dosering niet overschreden en is de kans op bijwerkingen een flink stuk kleiner. Het is belangrijk de periode van gebruik zo kort als mogelijk te houden. Ook dit is van belang voor de beperking van bijwerkingen.

Download PDF

Inhoud van de verpakking

De verpakkingen van Beclometason bevatten een crème. Dit wordt gebruikelijk in een kleine tube geleverd. De verpakking zit in een doosje. In het doosje is naast de crème ook een papier te vinden waarop de bijsluiter te vinden is. Op die manier kan alle kennis die nodig is over dit medicijn gemakkelijk worden opgedaan.