Home » Pijn » Spier- en gewrichtspijn » Arthrotec kopen

Arthrotec Pfizer

Het geneesmiddel Arthrotec is een ontstekingsremmende pijnstiller met een maagbeschermer. Het middel kan voorgeschreven worden bij de behandeling van artritis, om de ontstekingen en pijn te verminderen. Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar op doktersvoorschrift. Toch is het in sommige gevallen mogelijk om de mediatie online te bestellen. Kies daarvoor dan wel een veilige optie.

Arthrotec bestellen zonder recept ↓

Prijs Arthrotec vanaf € 84,70

 • Dosering: Diclofenac en misoprostol 50 mg of 75 mg
 • Prijs Arthrotec (incl. online consult): 10 – 140 tabletten – vanaf € 84,70

2 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Veilig online Arthrotec bestellen

Overweegt u dit geneesmiddel online te bestellen? Doe dit dan alleen via een gecertificeerde online apotheek, omdat u dan zeker weet dat het veilig is. Een gecertificeerde apotheek zal bij receptplichtige medicatie altijd vragen om een recept of een online consult. Wordt hier niet naar gevraagd? Wees dan extra voorzichtig, want de kans is groot dat u bij een niet-gecertificeerde apotheek bent belandt.

Online prijzen van Arthrotec

De prijzen van Arthrotec kunnen verschillen per aanbieder. Houd er wel rekening mee dat de prijzen niet altijd op dezelfde manier worden berekend. Sommige apotheken houden een totaalprijs aan, waarin verzendkosten en de kosten voor een online consult al zijn inbegrepen. U weet in dat geval dus precies waar u aan toe bent en hoeft niet bang te zijn voor extra kosten op een later moment in het bestelproces. Verkrijgbaar vanaf 84,70 euro.

Stappenplan online Arthrotec bestellen

Wilt u Arthrotec online bestellen? Dit kan in een paar simpele stappen:

 1. Ga naar de online gecertificeerde apotheek van uw keuze;
 2. Wilt u de certificering checken? Dit kan door op het groen-witte keurmerk op de website te klikken. U kunt dan de certificering controleren via een website van de rijksoverheid. Zo weet u direct of de apotheek van uw keuze inderdaad bevoegd is de medicatie te verkopen;
 3. Bij het bestelproces zal gevraagd worden om een recept. Heeft u dit nog niet? Dan kunt u een online medische vragenlijst invullen. Hierin worden vragen gesteld over onder meer uw medische historie en over de medicatie die u verder gebruikt. Let op: het gaat daarbij niet alleen om medicatie op recept, maar ook om vrij verkrijgbare middelen en supplementen. Medicijnen kunnen namelijk een ongewenste wisselwerking met elkaar hebben en uw arts kan zo beoordelen of hier sprake van kan zijn;
 4. De gekwalificeerde arts beoordeelt uw aanvraag;
 5. Is de aanvraag akkoord? Dan wordt uw bestelling in orde gemaakt en krijgt u deze zo snel mogelijk thuisgestuurd.

Online bestelproces Arthrotec

Arthrotec online betalen

Houd er rekening mee dat de betalingsmogelijkheden per online apotheek kunnen verschillen. Sommige bieden bijvoorbeeld de optie om te betalen met een iDeal, creditcard of via Paypal. Andere apotheken bieden ook iDeal-betalingen aan. Let erop dat het betalingsproces plaatsvindt via een beveiligde verbinding. Check bijvoorbeeld of er voor de websitenaam in de browser ‘https’ staat, en niet alleen ‘http’.

Betaalmethodes Arthrotec

Bijwerkingen van Arthrotec

Maagklachten en darmklachten komen het meest voor wanneer Arthrotec gebruikt wordt. In het geval van maagklachten kan dit zelfs ontwikkelen tot slokdarmontsteking. Irritatie aan de maag, klachten met maagzuur, buikpijn en misselijk vallen onder de maagproblemen. Pijn in de buik, verstopping, maar ook diarree kunnen verschijnselen zijn die voortkomen uit de darmklachten. Hele andere klachten die in zeldzame gevallen ervaren worden zijn hoofdpijn, draaierigheid, huiduitslag en soms meer kans op bloedingen. Ook bestaat heel soms de kans op psychische klachten of op allergie. Waarschuw in zulke gevallen direct de arts.

Arthrotec bijsluiter

Hoe is Arthrotec te gebruiken?

De tabletten moeten geheel worden doorgeslikt. Hiervoor is ongeveer een half glas water nodig. Het is belangrijk dat de medicijnen niet fijngemalen of gekauwd worden. Dit is noodzakelijk omdat de werkzame stoffen dan langzaam vrijkomen. Om bijwerkingen in de hand te houden is het aan te raden om het inname moment rond de maaltijd te kiezen. Bovendien kan een vast moment erbij helpen de kans op vergeten te verkleinen. Het medicijn wordt meestal voor korte tijd voorgeschreven, bijvoorbeeld als overbrugging tussen twee andere medicijnen tegen reumaklachten. Het is aan te raden het niet langer dan twee weken te gebruiken.

Wat zit er in Arthrotec?

In Athrotec zitten de werkzame stoffen diclofenac en misoprostol. Dit zijn een pijnstillende stof en een ontstekingsremmende stof tegen spier- en gewrichtspijn. Daarom worden de medicijnen ook gebruikt voor reumaklachten en vergelijkbare klachten omdat hier pijn en ontstekingen hand in hand bij gaan. Bovendien beschermt misoprostol de maagwand, hetgeen dat zeer belangrijk is bij dit medicijn omdat het sterk op de maag werkt.

Vergelijkbare medicijnen spier- & gewrichtspijn

 • Adenuric
 • Codeïne
 • Surgam
 • Zyloric
 • Colchicine
 • Meloxicam

Veelgestelde vragen en antwoorden over Arthrotec

Wanneer u medicatie gaat gebruiken, zijn er in de eerste fase vaak nog veel vragen. Raadpleeg uw arts of apotheker, of kijk in de bijsluiter voor meer informatie. Ook het doornemen van onderstaande lijst met veelgestelde vragen en antwoorden kan u mogelijk verder helpen.

Wat is Arthrotec?

Arthrotec is een geneesmiddel dat een combinatie van diclofenac en misoprostol bevat. Diclofenac behoort tot de groep ontstekingsremmende pijnstillers (NSAID’s), terwijl misoprostol de maag beschermt tegen de bijwerkingen van diclofenac.

Voor welke aandoeningen kan ik dit geneesmiddel gebruiken?

Arthrotec wordt meestal voorgeschreven voor de behandeling van artritis om ontstekingen en pijn te verminderen.

Hoe werkt Arthrotec?

De werkzame stof diclofenac vermindert ontstekingen en pijn, terwijl misoprostol de vorming van maagzweren helpt voorkomen.

Wat zijn mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel?

Bijwerkingen van Arthrotec kunnen onder meer maagklachten, diarree, buikpijn, duizeligheid en hoofdpijn zijn. Neem contact op met uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

Hoe moet ik Arthrotec innemen?

Volg strikt de aanwijzingen van uw arts. Meestal wordt Arthrotec ingenomen met wat voedsel om maagklachten te verminderen.

Wat moet ik doen als ik een dosering gemist heb?

Als u een dosering Arthrotec mist, neem deze dan zo snel mogelijk in. Sla de gemiste dosis over als het bijna tijd is voor de volgende dosis. Neem dus geen dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen.

Mag ik alcohol gebruiken als ik Arthrotec gebruik?

Alcohol kan het risico op maagproblemen verhogen. Bespreek alcoholgebruik met uw arts.

Mag ik Arthrotec gebruiken tijdens de zwangerschap?

Arthrotec mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap, omdat misoprostol geboorteafwijkingen kan veroorzaken. Overleg met uw arts als u zwanger bent of zwanger wilt worden.

Hoe bewaar ik Arthrotec?

Bewaar Arthrotec volgens de instructies op de verpakking, op een koele, droge plaats, buiten bereik van kinderen.

Kan ik Arthrotec online kopen?

Het is belangrijk om medicijnen alleen via een erkende apotheek te verkrijgen en op recept van een arts. Online aankopen van medicijnen zonder recept kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Via gecertificeerde online apotheken kunt u veilig bestellen. Daar zal altijd gevraagd worden om een recept of een medisch consult om de geschiktheid te beoordelen.