Home » Pijn » Spier- en gewrichtspijn » Arthrotec kopen
Arthrotec PfizerWanneer pijn ervaren wordt door toedoen van een ontsteking, dan kan het innemen van Arthrotec een mogelijke oplossing zijn om de klachten te behandelen. Dit is een medicijn dat zowel de pijn weg kan nemen als de ontsteking kan remmen. Daarnaast werkt het koortsverlagend. De middelen kunnen daarom worden ingenomen bij klachten zoals artrose, reumatoïde artritis en de Ziekte van Bechterew. Ook deze ziekte is een reumatische aandoening waarbij pijn en ontstekingen in de gewrichten worden ervaren. Het gebruik op de juiste manier is altijd van belang.

Arthrotec bestellen zonder recept ↓

Prijs Arthrotec vanaf € 84,70

  • Dosering: Diclofenac en misoprostol 50 mg of 75 mg
  • Prijs Arthrotec (incl. online consult): 10 – 140 tabletten – vanaf € 84,70

2 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Arthrotec kopen zonder recept

Bijwerkingen van Arthrotec

Maagklachten en darmklachten komen het meest voor wanneer Arthrotec gebruikt wordt. In het geval van maagklachten kan dit zelfs ontwikkelen tot slokdarmontsteking. Irritatie aan de maag, klachten met maagzuur, buikpijn en misselijk vallen onder de maagproblemen. Pijn in de buik, verstopping, maar ook diarree kunnen verschijnselen zijn die voortkomen uit de darmklachten. Hele andere klachten die in zeldzame gevallen ervaren worden zijn hoofdpijn, draaierigheid, huiduitslag en soms meer kans op bloedingen. Ook bestaat heel soms de kans op psychische klachten of op allergie. Waarschuw in zulke gevallen direct de arts.

Hoe is Arthrotec te gebruiken?

De tabletten moeten geheel worden doorgeslikt. Hiervoor is ongeveer een half glas water nodig. Het is belangrijk dat de medicijnen niet fijngemalen of gekauwd worden. Dit is noodzakelijk omdat de werkzame stoffen dan langzaam vrijkomen. Om bijwerkingen in de hand te houden is het aan te raden om het inname moment rond de maaltijd te kiezen. Bovendien kan een vast moment erbij helpen de kans op vergeten te verkleinen. Het medicijn wordt meestal voor korte tijd voorgeschreven, bijvoorbeeld als overbrugging tussen twee andere medicijnen tegen reumaklachten. Het is aan te raden het niet langer dan twee weken te gebruiken.

Wat zit er in Arthrotec?

In Athrotec zitten de werkzame stoffen diclofenac en misoprostol. Dit zijn een pijnstillende stof en een ontstekingsremmende stof tegen spier- en gewrichtspijn. Daarom worden de medicijnen ook gebruikt voor reumaklachten en vergelijkbare klachten omdat hier pijn en ontstekingen hand in hand bij gaan. Bovendien beschermt misoprostol de maagwand, hetgeen dat zeer belangrijk is bij dit medicijn omdat het sterk op de maag werkt.

Vergelijkbare medicijnen spier- & gewrichtspijn

  • Adenuric
  • Codeïne
  • Surgam
  • Zyloric
  • Colchicine
  • Meloxicam