Home » Pijn » Spier- en gewrichtspijn » Adenuric kopen
Adenuric MenariniHet middel Adenuric wordt gebruikt bij hele specifieke klachten. Dit zijn klachten die betrekking hebben op de hoeveelheid urinezuur in het bloed. Denk aan bijvoorbeeld jicht of nierstenen. Ook kan het in sommige gevallen onderdelen zijn van de behandeling van spier- en gewrichtspijn. Het is belangrijk om het medicijn voor de lange termijn te gebruiken, de werking zal immers pas na enige tijd goed merkbaar zijn. Het is vooral ook belangrijk om de bijwerkingen goed te herkennen. Zeker ook met betrekking tot de manier waarop het medicijn werkt.

Adenuric bestellen zonder recept ↓

Prijs Adenuric vanaf € 80,25

  • Dosering: 80 & 120 mg febuxostat
  • Prijs Adenuric (incl. online consult): 28 tabletten – vanaf € 80,25

3 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Adenuric kopen zonder recept

Nevenwerkingen van Adenuric

Een bijwerking van Adenuric die enigszins kan overkomen als een averechtse werking is het ervaren van een jichtaanval. Dit kan soms in het begin gebeuren. Andere klachten zijn maag-darmklachten zoals pijn in de buik, misselijkheid, braken, diarree, maagpijn en verandering van de eetlust. Ook hoofdpijn en huiduitslag komen voor. Het is vooral opletten wanneer allergische reacties optreden door overgevoeligheid voor de werkzame stof die in dit medicijn te vinden is. In dat geval is het belangrijk om direct te stoppen met het gebruik en de arts te raadplegen voor advies. Meestal mag het middel dan niet meer gebruikt worden.

Gebruik en dosering Adenuric

Het gebruik van Adenuric is voor de lange termijn. Dat betekent dus dat het mogelijk is dat het medicijn nooit meer verdwijnt uit het dagelijks leven. Het kan ingenomen worden op elk gewenst moment. Wie last heeft van bijwerkingen zoals misselijkheid kan deze mogelijk bestrijden door te kiezen voor een innamemoment rondom de maaltijd. Bovendien is een voordeel van de keuze voor dit vaste moment dat de kans op vergeten kleiner wordt. Regelmaat in het gebruik is zeer belangrijk voor het aanslaan van het medicijn op langere termijn.

Werkzame componenten

Het actieve bestanddeel in adenuric is febuxostat. Deze stof heeft een uitwerking op de stof purine die in het lichaam voorkomt. Door fenuxostat toe te dienen kan worden gezorgd dat purine niet verandert in urinezuur. Daardoor kan de hoeveelheid zuur in het lichaam onder controle worden gehouden. Daarmee kan worden gezorgd dat de klachten die worden ervaren worden teruggedrongen.

Download PDF

Vergelijkbare medicijnen spier- gewrichtspijn

  • Codeïne
  • Surgam
  • Zyloric
  • Colchicine
  • Meloxicam
  • Arthrotec