Home » Pijn » Menstruatiepijn » Arcoxia kopen
Arcoxia MSDArcoxia wordt als medicijn gebruikt om spier-gewrichtspijn, menstruatiepijn en pijn na een tandheelkundige ingreep te stillen. Het is echter vooral ook bekend als medicijn dat goed werkt bij het ervaren van klachten met betrekking tot pijn door ontstekingen zoals bij gewrichtspijn en reumatoïde artritis en jicht. De tabletten moeten op de juiste manier en met de juiste regelmaat worden ingenomen om te zorgen dat de klachten worden teruggedrongen. Wanneer dit gebeurt, dan kan het flink voor verlichting zorgen. Het medicijn werkt vaak al na een uur en kan tot een hele dag zijn werking behouden.

Arcoxia bestellen zonder recept ↓

Prijs Arcoxia vanaf € 100,70

  • Dosering: Arcoxia etoricoxib 30, 60 en 120 mg
  • Prijs Arcoxia (incl. online consult): tabletten – vanaf € 100,70

2 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Arcoxia kopen zonder recept

Bijwerkingen van de ontstekingsremmer

Bekende bijwerkingen van Arcoxia zijn maagklachten en darmklachten die zich soms uiten in buikpijn, maagpijn, braken of diarree, maar soms ook flink heviger kunnen zijn. Mensen ouder dan zeventig jaar die eerder aandoeningen aan de maag of darmen hebben gehad dienen dan ook zeer voorzichtig te zijn met het gebruik van deze middelen. Bijvoorbeeld door een maagbeschermer toe te voegen of door een ander middel te nemen. Ook oppassen, op alle leeftijden, is het wanneer er overgevoeligheid voor de werkzame stof bestaat. Dit kan leiden tot een allergische reactie.

Hoe is Arcoxia te gebruiken?

Innemen van Arcoxia kan het best worden gedaan op het moment dat er gegeten wordt. Dit wordt gedaan met het oog op het beperken van het risico op maagklachten en darmklachten. Ook zorgt een vast moment voor voldoende regelmaat. Dit komt de werking van het medicijn ten goede Slik de tabletten in het geheel in zonder erop te kauwen. Dit kan worden gedaan met behulp van enkele slokken water. Afhankelijk van de klacht kan de duur van het gebruik van het medicijn variëren van enkele dagen tot wel een half jaar.

Het bewaren van het medicijn

Let altijd op met het bewaren van Arcoxia. Zo moet het op een plek terecht komen waar het niet in de zon ligt. Het medicijn mag immers niet verwarmen tot boven de dertig graden Celsius. Daarnaast is het ook belangrijk om het niet in de vriezer te leggen. Zorg er daarnaast voor dat het medicijn altijd in de originele verpakking blijft zitten en buiten bereik van kinderen blijft.

Vergelijkbare medicijnen menstruatiepijn

  • Indometacine
  • Utovlan
  • Primolut N