Home » Pijn » Hoofdpijn » Celebrex kopen
Celebrex SearleCelebrex kan als middel tegen een aantal aandoeningen worden ingezet. Het gaat dan bijvoorbeeld om gewrichtspijn, reumatoïde artritis en de ziekte van Bechterew. Er zijn echter ook andere vormen van pijn die behandeld kunnen worden door het gebruik van dit medicijn. Voorbeelden daarvan zijn spier-gewrichtspijn en menstruatiepijn. Het medicijn heeft verschillende uitwerkingen, zo is het pijnstillend, ontstekingsremmend en ook koortsverlagend. Het voordeel van dit medicijn is dat het een lange werking heeft, die wel 12 tot 14 uur kan voortduren. Bovendien werkt het relatief snel.

Celebrex bestellen zonder recept ↓

Prijs Celebrex € 87,00

  • Dosering: Celebrex 100, 200 mg caps.
  • Prijs Celebrex (incl. online consult): capsules – vanaf € 87,00

2 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Celebrex kopen zonder recept

Nevenwerkingen van Celebrex

Celebrex heeft een aantal bijwerkingen die kunnen optreden wanneer het middel genomen wordt. Eén van die bijwerkingen komt relatief vaak voor, in 10 tot 30 procent van de gevallen. Het gaat dan om een verhoging van de bloeddruk. Dit komt voornamelijk voor bij mensen die al bloeddrukpatiënt zijn. Andere mogelijke problemen zijn maagklachten, darmklachten of huiduitslag. Ook moet er opgelet worden of er overgevoeligheid voor het medicijn bestaat. Wanneer dit het geval is zullen er allergische reacties optreden en moet direct gestopt worden met het gebruik en de arts worden gewaarschuwd.

Hoe dient u Celebrex te gebruiken

De capsules van Celebrex werken het best wanneer deze tijdens, of net na de maaltijd worden ingenomen. Over het algemeen moet het medicijn langdurig worden gebruikt. Een uitzondering hierop vormen bepaalde vormen van pijn. Wanneer deze zijn afgenomen door genezing van de veroorzakende klacht, dan kan ook met het gebruik van Celebrex worden gestopt. In andere gevallen, bij chronische aandoeningen, is dit echter niet het geval. Let wel op of met middel voldoende blijft werken gedurende langere periodes van gebruik. Dit kan soms leiden tot de beslissing om over te stappen op iets anders.

Actieve ingrediënten Celebrex

Celebrex is een medicijn dat als actieve bestanddeel de stof celecoxib heeft. Dit is een zogenaamde NSAID. Dit betekent dat het een ontstekingsremmende pijnstiller betreft. Binnen deze groep behoort het tot de speciale varianten die onder de groepsnaam coxibs zijn verzameld. Dit heeft onder andere te maken met de manier waarop de stof werkzaam is.

Vergelijkbare medicijnen hoofdpijn

  • Paracetamol codeïnefosfaat