Home » Osteoporose » Actonel kopen
Het medicijn Actonel wordt gebruikt om botziekten mee te behandelen. Het behoort tot een groep geneesmiddelen die de bisfosfonaten worden genoemd. Dit zijn niet-hormonale geneesmiddelen. Door het medicijn in te nemen op de juist manier heeft het een directe uitwerking op de botten. Die worden sterker. Op die manier is de kans dat er breuken ontstaan een flink stuk kleiner. Het wordt bijvoorbeeld voorgeschreven aan vrouwen die na de menopauze last krijgen van botontkalking waardoor de botten brozer worden. Bij goed gebruik kan dit middel dan goed helpen.

Actonel bestellen zonder recept ↓

Prijs Actonel € 60,60

  • Dosering: 5 mg. 28 tabl. – 35 mg.
  • Prijs Actonel (incl. online consult): vanaf € 60,60

2 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Actonel kopen

Wisselwerking met andere medicijnen

Actonel heeft wisselwerkingen met verschillende medicijnen. Dit zijn middelen die om heel uiteenlopende redenen worden ingenomen. Het is daarom vooral goed mogelijk om ze te herkennen aan de bestanddelen. Dit zijn calcium, magnesium, aluminium en ijzer. De middelen zijn wel te gebruiken, maar pas na 30 minuten of langer nadat de actonel-tabletten ingenomen zijn. Het kan zijn dat er ook nog andere medicijnen waarmee een wisselwerking optreedt zijn. Dit is dan nog onvoldoende bekend. Daarom is het goed om dit goed bij te houden door in kaart te brengen welke middelen gebruikt worden.

Hoe is actonel te bewaren

Het bewaren van actonel is simpel te doen. Het medicijn mag gewoon op kamertemperatuur worden bewaard. Dit kan worden gedaan op een plek waar het voor kinderen niet mogelijk is om ernaar te reiken. Daarnaast is het slim om het niet vochtig te laten worden. Let er wel goed op dat er een vervaldatum geldt voor deze medicijnen. Wanneer deze datum verstreken is dan moeten de overgebleven tabletten worden afgevoerd. Dit kan bij een apotheker worden gedaan. Dit is belangrijk omdat ze dan op een manier kunnen worden vernietigd die geen schade aan milieu of algehele gezondheid aanbrengt.

Actieve bestanddelen

Actonel heeft als werkzame stof natriumrisedronaat. Deze stof maakt de botten sterker. Daarnaast zitten er stoffen in de kern, maar ook in de omhulling die als hulpstoffen kunnen worden aangemerkt. Deze helpen de werking. Wel is het belangrijk om te weten of er een allergie voor één van de stoffen bestaat voor met gebruik begonnen wordt.