Home » Menopauze » Livial kopen

Livial MSDHet middel Livial wordt gebruikt om overgangsklachten (menopauze) in de hand te houden. Het is om die reden dus een medicijn dat uitsluitend van toepassing is op vrouwen. Het kan bijvoorbeeld klachten zoals opvliegers helpen verminderen. Het zal enkele weken duren voor het medicijn aansluit. Het gebruik is dan ook voor enige tijd. Wel is belangrijk dat het medicijn op de juiste wijze gebruikt wordt. Onder andere kunnen zo bijwerkingen worden beperkt. Ook kan op deze manier worden gezorgd dat er optimaal effect van het gebruikt wordt ervaren. Let daarom op de volgende zaken.

Livial bestellen zonder recept ↓

Prijs Livial vanaf € 59,49

  • Dosering: 2,5 mg tibolon
  • Prijs Livial (incl. online consult): 28 tabletten – vanaf € 59,49

Livial kopen zonder recept

Livial en bijwerkingen

De bijwerkingen die optreden wanneer Livial wordt gebruikt worden lang niet altijd ervaren. Wanneer dit echter wel het geval is, dan kan het gaan om: doorbraakbloedingen of spotting, een verandering van het lichaamsgewicht, buikpijn, gevoelige borsten, meer haargroei in het gezicht, het vasthouden van vocht in de enkels en voeten, duizeligheid, hoofdpijn, wazig of slechter zicht, soms migraine en huidafwijkingen. Ook bestaat er altijd een kans op allergie voor de werkzame stoffen in het medicijn. In dat geval zullen klachten als jeuk, uitslag en netelroos optreden en is het belangrijk om direct te stoppen met het gebruik.

Hoe is Livial te gebruiken?

Livial is een pil die dagelijks gebruikt wordt. Er gelden geen stopweken. Het is belangrijk om ergens tussen het eerste volle jaar en het tweede jaar van gebruik te stoppen met dit medicijn. Al is het nog verstandiger om de eerste keer stoppen na een halfjaar te proberen. Wanneer de klachten zijn afgenomen en niet terugkomen, dan hoeft het medicijn niet opnieuw gebruikt te worden. Keren de klachten wel terug dan kan nog enkele maanden worden voortgegaan met het gebruik van dit medicijn. Om die reden is het belangrijk om dit goed in de gaten te houden.

Livial en haar ingrediënten

In Livial zitten synthetische varianten van vrouwelijke hormonen. Aan de hand van deze middelen kan de daling van het oestrogeen in het vrouwelijk lichaam worden beperkt. Daardoor kunnen de symptomen van de overgang minder hevig zijn. Dit maakt het leven daardoor aangenamer voor vrouwen die hier veel hinder van ondervinden.

Vergelijkbare medicijnen menopauze

  • Evorel
  • Trisequens
  • Elleste Solo
  • Kliofem
  • Kliovance
  • Utrogestan
  • Novofem
  • Elleste Duet