Home » Menopauze » Evista kopen
Evista Daiichi SankyoHet gebruik van Evista is voorbehouden aan vrouwen. Wanneer zij te maken krijgen met osteoporose na de overgang zullen deze medicijn helpen de botten sterk te houden. Op die manier kan worden voorkomen dat fracturen ontstaan. Het risico op wervelbreuken wordt flink verlaagd op deze wijze. Wel is het belangrijk dat dit dan juist weer niet geldt voor bescherming tegen heupbreuken. Let hier dus wel goed op. Bovendien speelt de manier waarop het medicijn gebruikt wordt wel in flinke mate mee of het aanslaat of niet. Dit is belangrijk.

Evista bestellen zonder recept ↓

Prijs Evista € 50,20

  • Dosering: 60 milligram raloxifenehydrochloride
  • Prijs Evista (incl. online consult): flacons 100 tabletten – vanaf € 50,20

2 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Evista kopen zonder recept

Inhoud van de verpakking en andere info

In een verpakking van Evista zijn filmomhulde tabletten te vinden. De verpakking heeft de vorm van een strip of een flacon. Het kan gaan om 14, 28 of 48 tabletten in het geval van een strip. Wanneer het gaat om een flacon, dan betreft het 100 tabletten. De tabletten zijn wit en ovaal. Op de pillen is een opdruk te vinden van het cijfer 4165. Verder is er in de doos verpakking een bijsluiter te vinden met daarop alle informatie die van belang is voor dit medicijn. Dit gaat bijvoorbeeld over de werking, over de stoffen en over de bijwerkingen ervan.

Hoe Evista gebruiken

Het gebruik van Evista concentreert zich op 1 tablet per dag. In tegenstelling tot veel andere medicijnen maakt het moment van inname op de dag niet veel uit. Daardoor is het minder lastig om dit op de juiste wijze te doen. Wel is het belangrijk om de dosering niet te overschrijden. Wanneer een tablet vergeten wordt, dan is het niet nodig om dit een dag later met een dubbele dosis te overschrijden. In dat geval kan de vergeten dosis beter als verloren worden beschouwd. Het is belangrijk om het middel in het geheel door te slikken en dit met water te doen.

Actieve bestanddelen

De werkzame stof in Evista is raloxifene hydrochloride. Dit is de stof die een uitwerking heeft op de botten en ervoor zorgt dat deze sterk blijven. Dit is belangrijk om de ontkalking tegen te gaan en op die manier te voorkomen dat de wervelbreuken ontstaan.