Home » Kalknagels » Lamisil kopen

Lamisil NovartisLamisil is een crème die wordt ingezet om schimmels in het lichaam te doden. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt bij huidschimmels, voetschimmels en kalknagels. De crème is gemakkelijk aan te brengen en zal al snel werken. Binnen een week tot twee weken zijn de klachten vaak verdwenen. Het is wel zeer belangrijk dat het medicijn op de juiste wijze wordt gebruikt om te zorgen dat de werking optimaal is. Wanneer dit niet wordt gedaan, dan zal het de klacht niet goed kunnen bestrijden.

Lamisil bestellen zonder recept ↓

Prijs Lamisil € 84,99

  • Dosering: terbinafine Hydrochloride 250 milligram
  • Prijs Lamisil (incl. online consult): 14 tabletten – vanaf € 84,99

Lamisil kopen zonder recept

Bijwerkingen van Lamisil

Lamisil als medicijn heeft als voordeel dat het betrekkelijk weinig bijwerkingen kent. Wel is het zo dat een aantal bijwerkingen in grote mate voorkomen. Het gaat dan bijvoorbeeld om een branderig gevoel op de plek van aanbrengen. Ook roodheid, schilfers en jeuk komen met enige regelmaat voor. Wat hierbij belangrijk is, is dat het soms gaat om kenmerken van herstel, maar dat het soms ook kan gaan om een allergische reactie. Als de klachten niet binnen een dag of twee dagen wegtrekken, kan het verstandig zijn om de arts even te raadplegen hierover.

Hoe is Lamisil te gebruiken?

Lamisil is een crème. Het moet worden aangebracht op de besmette plek. Doe dit ook een ruime centimeter rondom de besmette plek. Bij gebruik eenmaal per dag kan dit het beste ’s avonds worden gedaan. Bij gebruik tweemaal per dag wordt ’s ochtends en ’s avonds aangeraden. Het wordt voorgeschreven in de vorm van een kuur. Dit betekent dat alles volledig afgerond moet worden. Soms kan het zijn dat de klachten al eerder verdwenen lijken te zijn, maar dan moet alsnog de gehele kuur worden afgemaakt om er zeker van te zijn dat alle schimmels zijn gedood.

Hoe werkt het medicijn Lamisil?

Terabinafine is het antischimmelmiddel dat als werkzame stof in Lamisil terug te vinden is. Het is een antischimmelmiddel dat ook in andere medicijnen te vinden is. Het zorgt dat de schimmels niet verder kunnen groeien en doodt de schimmels die al in het lichaam aanwezig zijn. Zo kan worden voorkomen dat het zich verder uitbreidt. Vaak is na een week tot twee weken de volledige werking merkbaar.

Vergelijkbare medicijnen kalknagels

  • Terbinafine