Home » Incontinentie » Vesicare kopen
Vesicare AstellasHet medicijn Vesicare wordt gebruikt door patiënten die te maken hebben met klachten met betrekking tot het urineren. Het kan gaan om urine-incontinentie, patiënten die veel aandrang voelen of bij problemen met een vergrote prostaat waarbij andere middelen onvoldoende hebben geholpen. Met het gebruik van dit middel zal het aantal plasmomenten op een dag afnemen. Het medicijn zal geleidelijk aan beter gaan werken. Na enkele weken zal wel een evaluatiemoment moeten plaatsvinden. Op dat moment moet bepaald worden of het middel voldoende werking heeft, of dat er een andere oplossing gezocht moet worden.

Vesicare bestellen zonder recept ↓

Prijs Vesicare € 80,49

  • Dosering: Solifenacin Succinate 5 milligram
  • Prijs Vesicare (incl. online consult): 30 tabletten – € 80,49

3 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Vesicare bijwerkingen

Vesicare heeft een aantal belangrijke bijwerkingen waar goed op gelet moet worden. Wanneer deze bijwerkingen worden ervaren kan dit een uitwerking hebben op het dagelijks leven. Het gaat bijvoorbeeld om sufheid en wazig zien. In dat geval is het bijvoorbeeld verstandig om niet auto te rijden. Andere bijwerkingen waar op gelet moet worden zijn buikpijn, misselijkheid en diarree of juist verstopping. Vaak is dit gemakkelijk op te lossen door de middelen met wat voedsel in te nemen, bij voorkeur vezelrijk. De klachten zullen dan niet optreden. Ook voldoende drinken helpt.

Hoe is Vesicare te gebruiken?

De tabletten werken door gereguleerde afgifte. Dat betekent dat deze in het geheel moeten worden doorgeslikt met enkele slokken water om een optimale werking te hebben. Kauwen of fijnmalen is geen optie. Het medicijn kan elk moment van de dag worden ingenomen, maar de ochtenduren hebben de voorkeur. In dat geval kan gezorgd worden voor routine. Omdat het medicijn over een langere periode langzaam maar zeker beter gaat werken is dit immers een belangrijke factor. Vergeten komt dan minder snel voor. Neem na ongeveer vier weken met een arts de vorderingen door.

Welke componenten zitten er in Vesicare?

Solifenacine is de werkzame stof die in Vesicare te vinden zijn. Deze stof heeft een uitwerking op de spieren van de blaas. Deze zullen ontspannen waardoor de aandrang om te plassen afneemt. Het is wel belangrijk om te weten dat deze stof niet bij iedereen aanslaat. Het is daardoor alleen te gebruiken door mensen met aandrangproblemen. Wanneer het medicijn niet goed aanslaat zal een andere oplossing moeten worden gezocht.

Vergelijkbare medicijnen incontinentie

  • Detrusitol
  • Yentreve