Home » Incontinentie » Detrusitol kopen

Detrusitol PfizerDetrusitol wordt voorgeschreven aan mensen die last hebben van urine-incontinentie. Wanneer de aandrang om te plassen eigenlijk voortdurend sterk aanwezig is, maar het plassen zelfs slechts beperkt lukt. De medicijnen kunnen dan voor ontspanning zorgen. Dit is immers ook de precieze werking, het ontspant de spieren van de blaas. Daarom is het wel ook goed om precies te weten hoe het met het gebruik van dit medicijn gesteld is. Dit is belangrijk om het op een goede en veilige manier te kunnen gebruiken als patiënt.

Detrusitol bestellen zonder recept ↓

Prijs Detrusitol vanaf € 80,00

  • Dosering: Tolterodine Tartrate
  • Prijs Detrusitol (incl. online consult): 56 tabletten of pillen – vanaf € 80,00

Detrusitol kopen zonder recept

Bijwerkingen van Detrusitol

Een belangrijke bijwerking van Detrusitol is het ervaren van een droge mond. Dit komt in tot wel 30 procent van de gevallen voor. Vooral bij mensen die aan het syndroom van Sjögren lijden zal dit vaker voorkomen. Een andere bijwerking die ook in deze mate voorkomt, is last van hoofdpijn. Andere bijwerkingen, die minder vaak voorkomen, zijn: maag-darmklachten, verstopping, wazig zicht, ogen en huid die droger worden, vermoeidheid, slaperigheid en duizeligheid, moeite met plassen, brandend maagzuur, verwardheid, hartkloppingen, hartritmestoornissen en in sommige gevallen allergische reacties. Vooral bij de hartklachten en allergie is hulp van een dokter gewenst.

Hoe is Detrusitol te gebruiken?

Detrusitol moet altijd oraal worden ingenomen. Dit kan met een gewone tablet. In dat geval is het aan te raden om dit met een half glas water te doen. Ook een capsule met vertraagde afgifte kan het best met water worden doorgeslikt. Let er in het geval van de capsule sterk op dat deze in het geheel wordt ingeslikt. Dit komt de werking van het middel, door de vertraagde afgifte, sterk ten goede. Bij gebruik eenmaal per dag is het ontbijt een geschikt moment, bij gebruik tweemaal per dag komt daar inname bij het diner bij.

Actieve bestanddelen

De werkzame stof die in Detrusitol te vinden is, luistert naar de naam tolterodine. Het is een stof die de spieren van de blaas ontspant. Het is echter wel zo dat het middel niet bij ieder mens even goed aanslaat. De werking moet binnen een uur tot twee uur voelbaar zijn, anders heeft de stof geen effect op het lichaam.

Vergelijkbare medicijnen incontinentie

  • Vesicare
  • Yentreve