Home » Hooikoorts » Desloratadine kopen
Desloratadine ActavisHet medicijn Desloratadine wordt gebruikt bij de bestrijding van allergieën. Dat betekent dat het wordt voorgeschreven bij bijvoorbeeld. Hooikoorts, netelroos, jeuk en ontstekingen door toedoen van allergieën. Het medicijn werkt al snel, meestal na ongeveer een uur. Een belangrijk voordeel is dat de werking tot ongeveer een dag kan aanhouden. Het medicijn kan naar behoefte worden gebruikt, van dagelijks tot sporadisch. Dit hangt af van de mate waarin de klachten worden ervaren. Overleg met een dokter kan hierbij veel waarde hebben. Zo kan optimaal gebruikgemaakt worden van de werking van het middel.

Desloratadine bestellen zonder recept ↓

Prijs Desloratadine € 41,49

  • Dosering: 5 milligram Desloratadine
  • Prijs Desloratadine (incl. online consult): 30 tabletten – € 41,49

2 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Desloratadine kopen zonder recept

Bijwerkingen van het medicijn Desloratadine

De bijwerkingen van Desloratadine komen niet vaak voor. Wanneer er klachten worden ervaren gaat het vaak om een toegenomen vermoeidheid, hoofdpijn of last van een droge keel, mond of neus. Dit zijn klachten die vaak slechts tijdelijk van aard zijn en al snel weer wegtrekken. Andere bijwerkingen die in zeldzame gevallen voorkomen zijn: spierpijn- en gewrichtspijn, duizeligheid, misselijkheid, pijn in de buik, diarree, braken, meer eetlust, slapeloosheid of juist meer slaperigheid, opwinding of onrust bijvoorbeeld door waanvoorstellingen, hartkloppingen, hartritmestoornis, leveraandoeningen of overgevoeligheid. Raadpleeg de dokter in deze gevallen voor advies over de vervolgstappen.

Hoe is Desloratadine te gebruiken?

Het voordeel van Desloratadine is dat het in verschillende vormen komt. Zo zijn er bijvoorbeeld tabletten. Deze kunnen worden ingenomen met een glas water. Voor smelttabletten is geen water nodig. Deze smelten onder de tong. Ook de drank kan worden genomen zonder water. De frequentie hangt af van de ernst van de klachten. Wie altijd last heeft kan het dagelijks innemen. Wie last heeft van bijvoorbeeld seizoensgebonden allergie doet dit wanneer de klachten opspelen en stopt weer wanneer het seizoen voorbij is. Dit geldt bijvoorbeeld bij hooikoorts. De arts weet hier meer over.

Actieve ingrediënten

Het actieve bestanddeel in deze medicijnen Desloratadine. Het is een antiallergische stof die de stoffen die allergische reacties in het lichaam veroorzaken bestrijdt. Het is geen stof die symptomen bestrijdt. Hoewel de werking snel is kan de verlichting die ervaren wordt soms enkele dagen op zich laten wachten. Dit is belangrijk om mee te wegen bij het gebruik.

Vergelijkbare medicijnen hooikoorts

  • Dymista
  • Rhinolast
  • Telfast
  • Neoclarityn