Home » Hoge bloeddruk » Atenololol kopen

Wat is Atenolol?

Atenolol (Tenormin) is een bètablokker die het hart en de bloedsomloop (bloedstroom door slagaders en aders) beïnvloedt.

Atenolol wordt gebruikt voor de behandeling van angina (pijn op de borst) en hypertensie (hoge bloeddruk). Het medicijn wordt ook gebruikt om het risico op overlijden na een hartaanval te verlagen.

Atenolol bestellen zonder recept ↓

Prijs Atenolol € 19,20

  • Dosering: Atenolol – 25 mg. / 50 mg. / 100 mg. 84 Tabletten
  • Prijs Atenolol (incl. online consult): 84 tabletten – vanaf € 19,20

2 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Atenololol kopenBelangrijke informatie

U moet deze Atenolol niet gebruiken als u een ernstige hartaandoening heeft zoals “AV block”, zeer langzame hartslagen of hartfalen.

Stop niet met het innemen vanAtenolol zonder eerst met uw arts te praten. Plotseling stoppen kan uw aandoening verergeren.

Als u een operatie moet ondergaan, moet u mogelijk tijdelijk stoppen met het gebruik van Atenolol. Zorg ervoor dat de chirurg van tevoren weet dat u dit geneesmiddel gebruikt.

Bijsluiter Atenolol

Atenolol kan bijwerkingen veroorzaken die uw denken of reacties kunnen schaden. Wees voorzichtig als u rijdt of iets doet waarvoor u wakker en alert moet zijn. Vermijd het drinken van alcohol, die slaperigheid en duizeligheid kan verhogen terwijl uAtenolol inneemt.

Atenolol is slechts een deel van een compleet programma van behandeling voor hypertensie dat ook dieet, lichaamsbeweging en gewichtsbeheersing kan omvatten. Volg uw dieet, medicatie en lichaamsbeweging routines zeer nauwlettend als u wordt behandeld voor hypertensie.

Hoe moet ik Atenolol innemen?

Neem Atenolol precies zoals het u werd voorgeschreven. Volg alle aanwijzingen op het etiket van uw voorschrift. Uw arts kan af en toe uw dosis wijzigen om er zeker van te zijn dat u de beste resultaten krijgt. Gebruik dit geneesmiddel niet in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen.

Uw bloeddruk moet vaak worden gecontroleerd.

Als u een operatie nodig hebt, vertel de chirurg dan van tevoren dat u Atenolol gebruikt. Het kan nodig zijn dat u het gebruik van het geneesmiddel voor een korte tijd moet staken.