Home » Eczeem » Trimovate kopen

Trimovate gskWie last heeft van acne of andere ontstekingen aan de huid, kan gebruikmaken van het middel Trimovate. Het gaat bijvoorbeeld ook om aandoeningen als eczeem, huiduitslag of andere ontstekingen aan de huid. Wel moet daarbij opgelet worden op de werking. Het is immers zo dat andere klachten juist kunnen gedijen bij het gebruik van dit middel. De juiste manier van aanbrengen en goede controle zijn dus zeer belangrijk om te zorgen voor een goed eindresultaat. Om die reden is meer kennis van het middel van enig belang.

Trimovate bestellen zonder recept ↓

Prijs Trimovate € 40,00

  • Dosering: crème 30 mg oxytetracycline, 0,5 mg clobetasonbutyraat en 100.000 eenheden nystatine – viermaal daags aanbrengen
  • Prijs Trimovate (incl. online consult): 1 tube – € 40,00

Trimovate kopen zonder receptNevenwerkingen van Trimovate

Het aantal bijwerkingen dat Trimovate met zich mee kan brengen is enigszins beperkt. Het gaat vooral om de huid. Zo kunnen er huidafwijkingen ontstaan, bijvoorbeeld door verandering van de samenstelling van het pigment.

Ook kan het zo zijn dat bijvoorbeeld ontstekingen in de hand worden gewerkt door het aanbrengen. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat de vingertoppen niet goed schoon zijn of de huid niet gereinigd is. In een heel enkel geval kan het zo zijn dat er haargroei op de plekken ontstaan waar het is aangebracht. Let hier dus ook goed op.

Hoe moet u Trimovate gebruiken

Trimovate is een crème. Dat betekent dat het met de vingertoppen op de huid moet worden aangebracht. Maak daarom eerst de vingertoppen en de huid schoon met wat water. Breng de crème altijd in een dun laag je aan. Te veel van het medicijn kan bijwerkingen in de hand werken. Het aanbrengen van het middel moet over het algemeen gedurende een week dagelijks worden gedaan. Wanneer de klachten niet zijn afgenomen moet daarna worden gestopt. Is er wel een afname waarneembaar, dan kan met tussenpauzes nog een aantal keren gebruikgemaakt worden.

Actieve ingrediënten in Trimovate

De crème van Trimovate bevat drie actieve bestanddelen. Het gaat om clobetasone butyrate, oxytetracycline en nystatin. Dit zijn antibiotica en ontstekingsremmers. De antibiotica doden de bacteriën die de klachten veroorzaken. De ontstekingsremmer zorgt dat de directe last verlicht wordt. Op die manier kan op korte en op lange termijn effect van de medicijnen worden ervaren.

Vergelijkbare medicijnen eczeem

  • Locoïd
  • Terra-Cortril
  • Fucidin
  • Nizoral
  • Hydrocortison