Home » Eczeem » Nizoral kopen
Nizoral JanssenWie last heeft van schimmels of gisten kan deze mogelijk met Nizoral crème bestrijden. Nizoral komt ook in andere vormen voor andere klachten voor. Het kan bijvoorbeeld helpen bij voetschimmel, SOA, pityriasis versicolor of bij de behandeling van seborroïsch eczeem. Het medicijn werkt langzaamaan steeds beter, daarom is het weliswaar in kuurvorm te krijgen, maar zal de kuur wel enige tijd gevolgd moeten worden om maximaal effect te bereiken. Dit is ook afhankelijk van het soort klacht dat met dit medicijn bestreden zal worden.

Nizoral bestellen zonder recept ↓

Prijs Nizoral € 50,70

  • Dosering: 2% creme 30 gram – shampoo 2% 120 ml.
  • Prijs Nizoral (incl. online consult): per verpakking – vanaf € 50,70

2 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Nizoral kopen zonder recept

Nizoral en zijn bijwerkingen

Nizoral gebruiken kan leiden tot het ervaren van enkele bijwerkingen. Dit komt niet heel vaak voor. Klachten die voorkomen zijn een jeukerig of branderig gevoel op de huid. Vaak gepaard met roodheid en schilferingen. Dit zal vaak in de eerste dagen zijn en daarna wegtrekken. Blaasjes, kleverige huid, tintelingen, droge huid of ontstekingen komen heel soms ook voor. Daarnaast bestaat altijd de kans op allergie. Dit uit zich door bijvoorbeeld zwellingen, roodheid of galbulten. In dat geval is het beter om de behandeling te onderbreken en eerst de arts hierover te raadplegen voor advies.

Nizoral dosering

Wanneer schimmels met de crème bestreden worden, dan moet er rekening mee gehouden worden dat deze ruimer bestreden moeten worden dan alleen de zichtbare plek. Vaak wordt aangeraden om zo’n 2 centimeter om de plek heen te smeren. Dit moet eenmaal of tweemaal per dag worden gedaan. De middelen moeten in kuurvorm worden gebruikt. Deze kuur kan enkele weken duren. Het is belangrijk deze in een keer in het geheel af te maken en deze niet te onderbreken of af te breken voor deze volledig is afgemaakt. Om hiervoor te zorgen zijn vaste momenten van aanbrengen te kiezen zodat vergeten niet snel gebeurt.

Wat zit er in het medicijn?

Ketoconazol is het actieve bestanddeel dat in Nizoral terug te vinden is. Dit is een antischimmelmiddel. De stof doodt de schimmels die de infecties veroorzaken. Wel zal hier enige tijd voor nodig zijn. Daarom zijn behandelingen van twee tot zes weken nodig om de verschillende soorten klachten volledig te kunnen behandelen. De stof werkt wel grondig.

Vergelijkbare medicijnen eczeem

  • Locoïd
  • Trimovate
  • Terra-Cortril
  • Fucidin
  • Hydrocortison