Home » Eczeem » Bactroban kopen

Bactroban wordt gebruikt om huidinfecties te behandelen, bijv. infecties van de haarzakjes en impetigo, en om bacteriën te doden, zoals Staphylococci (waaronder Methicilline Resistent Staphylococcus aureus [MRSA]), Streptococci en Escherichia coli.

Bactroban bestellen zonder recept ↓

Prijs Bactroban € 40,50

  • Dosering: Bactroban – 2 % 3
  • Prijs Bactroban (incl. online consult): 15 gram – vanaf € 40,50

Bactroban kopenKan ik Bactroban online krijgen?

Bactroban kan worden voorgeschreven na een snelle online consultatie. Het kan zijn dat we een foto van het getroffen gebied nodig hebben, maar dat is niet altijd nodig. Als we wel een foto nodig hebben, kan het uploaden van een digitale foto niet eenvoudiger zijn. Onze huidconsulten zijn gratis en u bent niet verplicht om een aankoop te doen. Begin met het registreren en beantwoorden van enkele vragen over de reden waarom u denkt dat u Bactroban nodig heeft.

Wat is Bactroban?

Bactroban is een antibioticum in drie vormen – een crème, zalf en neuszalf. Het product is wit of gebroken wit en bevat het actieve ingrediënt mupirocin. Mupirocin werkt door de infectieveroorzakende bacteriën te stoppen met het produceren van de eiwitten die nodig zijn voor hun groei en voortplanting; het doodt hen ook.

Bactroban bijsluiter

Hoe Bactroban te gebruiken

Voor en na het gebruik van Bactroban, was en droog uw handen. Breng met de crème en zalf een kleine hoeveelheid aan op een schoon, ongebruikt wattenstaafje of gaasdoekje en breng het aan op de huid die besmet is. Een pleister of ander beschermend verband kan worden gebruikt om de behandelde huid te bedekken zolang uw arts niet anders heeft gezegd. Leg met de neuszalf een pleister op uw pink (u kunt een wattenstaafje gebruiken) en plaats het in het ene neusgat en vervolgens een ander pleisterplekje van gelijke grootte op het andere neusgat. Om er zeker van te zijn dat het medicijn alle geïnfecteerde gebieden bedekt, duwt u de zijkanten van uw neus samen. Plaats de dop na gebruik altijd weer terug op de buis.

Wie kan Bactroban gebruiken?

Bactroban mag niet worden gebruikt als u een allergie heeft voor mupirocine of een van de andere bestanddelen van het product. Met betrekking tot de ingrediënten, neem advies van uw arts als de infectie wijdverspreid is of als u problemen heeft met uw nieren. Gebruik altijd het preparaat – of het nu crème, zalf of neuszalf is – dat aan u is voorgeschreven. Laat uw arts routinematig weten welke geneesmiddelen op recept of zonder recept u gebruikt, heeft gebruikt of mogelijk gebruikt. In omstandigheden van zwangerschap, mogelijke zwangerschap of borstvoeding, praat met uw arts.

Bactroban bijwerkingen

U kunt huiduitslag of roodheid, jeuk, zwelling, pijn, branderigheid, tintelingen of prikken van de behandelde huid hebben. Soms is er sprake van een allergische uitslag of een rode, jeukende, pijnlijke of droge huid op andere delen van de huid. Als u een gezwollen gezicht, ademhalingsmoeilijkheden of een ernstige huidreactie heeft, kunt u allergisch zijn voor Bactroban en moet u onmiddellijk medische hulp inroepen.