Home » COPD » Ipratropium Steri-Neb kopen
Ipratropium Steri-Neb TevaHet middel Impratropium Steri-Neb is een medicijn dat wordt gebruikt om de klachten van patiënten met COPD te verlichten. Dat wordt gedaan doordat dit middel een uitwerking heeft op de luchtwegen. Ook kan het worden gebruikt door astmapatiënten. Het is belangrijk om goede kennis van het gebruik, de werking en de bijwerking te hebben. Deze zijn voor dit medicijn immers zeer specifiek. Dit heeft te maken met de inhalator die gebruikt moet worden om het medicijn in te nemen. Door goed ingelicht te raken kan worden gezorgd dat het medicijn juist wordt gebruikt en optimaal werkt.

Ipratropium Steri-Neb bestellen zonder recept ↓

Prijs Ipratropium Steri-Neb v.a. € 77,49

  • Dosering: 250 of 500 microgram ipratropium
  • Prijs Ipratropium Steri-Neb (incl. online consult): 20 x 1 of 2 ml. – € 80,60

3 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Ipratropium Steri-Neb kopen zonder recept

Bijwerkingen

Ipratropium Steri-Neb heeft zeer veel verschillende bijwerkingen. De belangrijkste daarvan zijn het ervaren van een droge mond en keel. Dit is vooral door toedoen van het gebruik van de inhalator. Door voldoende te drinken en eventueel op ijsblokjes te zuigen kan veel van deze bijwerking teniet worden gedaan. Anders is dat voor het optreden van hartklachten in verschillende vormen. Wanneer het ritme verandert of wanneer bijvoorbeeld hartkloppingen worden ervaren is het verstandig om de arts in te schakelen. Dit geldt ook wanneer er overgevoeligheidsreacties optreden. In de meeste gevallen is het zo dat gestopt moet worden.

Hoe is Ipratropium Steri-Neb te gebruiken?

Het gebruik van Ipratropium Steri-Neb gaat met behulp van een inhalator. Dat betekent ook dat het belangrijk is om te weten wat de juiste techniek hiervoor is. Dit kan worden aangeleerd door een arts of verpleegkundige. Denk er ook aan om regelmatig de techniek te laten controleren en te oefenen. Het gebruik gaat in doses die worden verdeeld over de dag. Dit is belangrijk omdat op die manier kan worden gezorgd dat de klachten niet optreden of in grote mate teruggedrongen kunnen worden. Dit is belangrijk om in de gaten te houden.

Het bewaren van dit middel

Het is belangrijk om Ipratropium Steri-Neb op de juiste wijze te bewaren. Dat betekent dat het altijd beneden de 25 graden Celsius gehouden moet worden. Daarnaast is het belangrijk om goed op de uiterste houdbaarheidsdatum te letten. Wanneer deze verstreken is, dan mag het medicijn niet langer worden gebruikt om de klachten te behandelen.

Vergelijkbare medicijnen COPD

  • Combivent
  • Eklira Genduair
  • Seebri Breezhaler
  • Respontin
  • Spiriva
  • Mucodyne
  • Onbrez Breezhaler