Home » COPD » Combivent kopen
Combivent Boehringer IngelheimCombivent is een medicijn dat wordt voorgeschreven aan patiënten die te maken hebben met COPD-klachten. Voor hen is het van belang dat het medicijn de luchtwegen wijder maakt. Zo kan er meer lucht verkregen worden. Dit maakt het leven voor patiënten die deze aandoeningen hebben een flink stuk dragelijker. Omdat het medicijn op een zeer specifieke wijze gebruikt moet worden is het belangrijk om hier goede kennis van te hebben. Bij onjuist gebruik zal de werking ervan zeer sterk beïnvloed worden. Het is daarom van groot belang hier goed op te letten als patiënt.

Combivent bestellen zonder recept ↓

Prijs Combivent € 99,75

  • Dosering: 500 mcg. ipratropium bromide en 2,5 mg. salbutamol sulfaat
  • Prijs Combivent (incl. online consult): 1 vernevelvloeistof – € 99,75

3 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Combivent kopen zonder recept

Bijwerkingen van Combivent

Het ervaren van bijwerkingen bij het gebruik van Combivent kan op meerdere manieren. Het gaat dan bijvoorbeeld om een droge of geïrriteerde mond. Daar komen klachten als hoesten, niezen en heesheid bij kijken. Door te zuigen op ijsblokjes en voldoende te drinken kan dit worden voorkomen. Een andere klacht is het ervaren van hartkloppingen, trillende handen of een versnelde hartslag. Daarnaast komen hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid voor. Maag-darmklachten, psychische klachten, hartklachten of allergie komen ook in zeldzame gevallen weleens voor. Licht in zulke gevallen altijd direct de behandelend arts hierover in.

Hoe is Combivent te gebruiken?

Combivent is een middel dat door gebruik van een inhalator in te nemen is. De techniek van het inhaleren moet goed aangeleerd worden door een arts of verpleegkundige. In alle gevallen is het belangrijk dit goed te oefenen. Ook moet eenmaal per jaar gecontroleerd worden of de techniek nog juist wordt toegepast. Het middel moet verdeeld over de dag gebruikt worden in drie of vier doses. Dat betekent dus om de zes tot acht uur een keer inhaleren. In dat geval zal de benauwdheid voorkomen of bestreden kunnen worden. In de meeste gevallen gaat het om langdurig gebruik van het medicijn, tot een leven lang.

Bijsluiter Combivent

Actieve ingrediënten

Het medicijn Combivent bestaat uit ipratropium met salbutamol. Dit zijn luchtwegverwijderaars. Door deze stoffen in te nemen wordt de luchtweg wijder en kan de benauwdheid sterk afnemen. Het voordeel van deze stoffen is dat ze zeer snel werken. Vaak kan binnen vijf minuten al ervaren worden dat de klacht afneemt.

Vergelijkbare medicijnen COPD

  • Ipratropium Steri-Neb
  • Eklira Genduair
  • Seebri Breezhaler
  • Respontin
  • Spiriva
  • Mucodyne
  • Onbrez Breezhaler