Home » Condyline kopen bij Kruidvat of Etos

TakedaWilt u Condyline kopen? Houd er dan rekening mee dat dit middel niet verkrijgbaar is bij de drogist. Gelukkig is het wel mogelijk om het online aan te schaffen, via een online apotheek.

Wat is Condyline?

Het geneesmiddel Condyline is een vloeistof, gefabriceerd door farmaceutisch bedrijf Takeda. De werkzame stof in het middel is podofyllotoxine, dat wordt gewonnen uit de plant podophyllum. Tegenwoordig zijn er ook synthetische varianten van de stof, die dezelfde werking hebben. Deze stof werkt goed als behandeling van genitale wratten. Door het aanbrengen van Condyline raken de cellen van de wratten beschadigd, waardoor de groei geremd wordt. Gevolg hiervan is dat de cellen van de wratjes uiteindelijk afsterven, waarna er nieuwe huid voor in de plaats komt.

Condyline via Online Apotheek ↓

Prijs Condyline € 79,65

  • Dosering: 1 flacon Condyline oplossing met 0,5% podofyllotoxine.
  • Prijs Condyline (incl. online consult): € 79,65

 Hoe wordt Condyline gebruikt?

Condyline kopen bij Kruidvat of EtosHet seksueel overdraagbare virus HPV kan genitale wratjes veroorzaken, die zichtbaar worden rondom penis, anus of vagina. HPV is niet te genezen. Eenmaal besmet blijft het virus in het lichaam. De symptomen die het kan geven kunnen echter wel aangepakt worden. Om genitale wratten te behandelen dient de Condyline vloeistof gedurende drie dagen twee keer per dag op het aangedane gebied aangebracht worden. Na die drie dagen last u een rustperiode in van vier dagen. Zijn er na die vier dagen nog wratjes? Dan herhaalt u de behandeling.

Kan ik Condyline kopen bij Kruidvat, Etos of drogist?

Om Condyline aan te kunnen schaffen heeft u een recept nodig. Dit betekent dat het middel niet vrij verkrijgbaar is bij drogisterijen zoals Kruidvat en Etos. Het is echter wel mogelijk om het middel via een online apotheek aan te vragen, zonder dat u een recept nodig heeft. Door het invullen van een medische vragenlijst kan een gekwalificeerd arts beoordelen of u in aanmerking komt voor gebruik van dit middel. Na goedkeuring van uw aanvraag kunt u de medicatie de eerstvolgende werkdag al bij u thuisbezorgd krijgen.