Home » Combinatiepil » Sunya kopen
Sunya StragenOm zwangerschappen te voorkomen kunnen vrouwen gebruikmaken van anticonceptiepillen zoals bijvoorbeeld Sunya. Dit middel is een zogenaamd combinatiemiddel. Het bevat twee werkzame stoffen die er samen voor zorgen dat het vrouwelijk lichaam zich kan verweren tegen zaadcellen wanneer seksuele activiteit heeft plaatsgevonden. Dit kan echter alleen op de juiste wijze worden gedaan wanneer op de voorgeschreven manier gebruikgemaakt wordt van het middel. Dit betekent dat dagelijks een pil moet worden ingenomen. Let ook op enkele andere zaken. Zo is bijvoorbeeld ook het bewaren en de ervaring van bijwerkingen van belang om goed in het oog te houden als gebruiker.

Sunya bestellen zonder recept ↓

Prijs Sunya € 50,99

  • Dosering: 20 microgram ethinylestradiol en 75 microgram gestodeen
  • Prijs Sunya (incl. online consult): 3 maanden – € 50,99

3 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Sunya kopen zonder recept

Bijwerkingen

Bijwerkingen van Sunya hebben betrekking op het ervaren van buikpijn of misselijkheid. Soms gaat dit gepaard met braken of met diarree. Daarnaast zijn hoofdpijn en het ervaren van pijnlijke of gespannen borsten soms aan de orde. Ook kunnen onregelmatige bloedingen plaatsvinden. Er zijn ook verschillende klachten die heel zeldzaam zijn, maar wel goed gecontroleerd moeten worden. Het gaat dan om het optreden van allergie, het ontwikkelen van bloedstollingen, het ervaren van hartklachten of leverklachten en de ontwikkeling van kanker in baarmoeder of borsten. Laat een arts met enige regelmaat onderzoeken uitvoeren op deze fronten.

Wisselwerking tussen Sunya en andere medicijnen

Sunya gaat niet samen met middelen die worden gebruikt voor de behandeling van HIV. Ook medicijnen tegen epilepsie werken minder goed in combinatie met dit medicijn. Daarnaast kan de werking van sommige antibiotica afnemen. In enkele gevallen werken ook hartmedicijnen niet goed samen met Sunya. Voor andere medicijnen, zowel die op recept als die vrij verkrijgbaar zijn, kan het zijn dat de wisselwerkingen nog niet goed bekend zijn. Meld daarom altijd welke middelen gebruikt worden. Dit kan het beeld beter maken wanneer er problemen ontstaan.

Hoe Sunya bewaren?

Wanneer Sunya aangekocht wordt, dan worden meerdere strips gekocht, dit betekent dat het middel enkele maanden bewaard moet worden. Doe dit bij voorkeur in een kast. Daar blijft het donker en loopt de temperatuur niet snel op boven de 25 graden. Ook is het belangrijk dat kinderen het medicijn niet kunnen zien of pakken. Dit is voor de veiligheid.