Home » Combinatiepil » Rigevidon kopen

Rigevidon Consilient HealthAnticonceptiemiddelen zijn er in verschillende vormen. Rigevidon is één van die middelen. Het wordt ingezet om een vrouw te helpen bij het voorkomen van zwangerschappen. Dit kan worden gedaan doordat de actieve bestanddelen ervoor zorgen dat het lichaam reageert als het doet wanneer de daadwerkelijke hormonen die worden nagebootst een werking hebben op het lichaam. Dat betekent dus dat het lichaam voor de gek wordt gehouden in een staat die zwanger worden niet mogelijk maakt. Goed gebruik is dan wel van het grootste belang om zekerheid te bieden.

Rigevidon bestellen zonder recept ↓

Prijs Rigevidon € 46,75

  • Dosering: 30 microgram ethinylestradiol en 150 microgram levonorgestrel
  • Prijs Rigevidon (incl. online consult): 3 maanden – € 46,75

Rigevidon kopen zonder recept

Bijwerkingen van Rigevidon

De bijwerkingen van Rigevidon komen in verschillende mate voor. Sommige klachten komen net iets vaker dan gemiddeld voor. Het betreft misselijkheid, overgeven, onregelmatige bloedingen, hoofdpijn, last van de borsten en gewichtstoename. Iets minder vaak komen voor: acne, stemmingsveranderingen, geen menstruatie, vasthouden van vocht, veranderde zin in seks, migraine en angstgevoelens. In zeldzame gevallen kan het gaan om hoge bloeddruk, kanker in borst of baarmoeder, hartaandoeningen, gehoorproblemen, verhoogd cholesterol, huidaandoeningen of leveraandoeningen. Let er goed op dat er regelmatige controle van een arts plaatsvindt. Daardoor kan goed in de gaten gehouden worden dat deze klachten niet om zich heen kunnen grijpen.

Gebruik en dosering

Het gebruik van Rigevidon gebeurt op dagelijkse basis vanaf de eerste dag van de menstruatie. Er moet gedurende 21 dagen iedere dag op hetzelfde moment een pil worden ingenomen. Er mag geen pil worden vergeten. Het innemen kan met water worden gedaan en mag alleen in het geheel. De pil mag niet gekauwd of fijngemalen worden. Na deze 21 dagen volgen zeven dagen van niet innemen. Daarna moet weer vooraan begonnen worden met een nieuwe strip van 21 pillen. Houd dit vol gedurende de gehele periode waarin zwangerschap voorkomen moet worden. Wees hierin zeer precies.

Werkzame stoffen in Rigevidon

In Rigevidon zijn synthetische varianten van oestrogeen en progesteron terug te vinden. Dit zijn chemisch vervaardigde varianten van daadwerkelijke vrouwelijke hormonen. Dit is dan ook de reden waarom de werking van de hormonen in het lichaam kan worden nagebootst. Zo wordt dan ook gezorgd dat een zwangerschap wordt voorkomen op de juiste wijze.