Home » Combinatiepil » Norinyl-1 kopen
Norinyl-1 PharmaciaNorinyl-1 is een anticonceptiepil. Het is een middel dat valt onder de zogenaamde combinatiemiddelen. Dat betekent dat er meer dan één werkzame stof in te vinden is. Uiteindelijk is het zo dat door de werking van de verschillende stoffen gezorgd kan worden dat een vrouw op dat moment niet zwanger kan worden. Daarbij geldt wel dat het van belang is dat het gebruik op exact de voorgeschreven manier wordt gedaan. Dit is nodig om te zorgen dat de hoogst mogelijke betrouwbaarheid, 99 procent, kan worden bereikt. Let daarom op een aantal belangrijke zaken die hierin meespelen.

Norinyl-1 bestellen zonder recept ↓

Prijs Norinyl-1 € 51,99

  • Dosering: 1 mg norethisteron en 50 microgram mestranol
  • Prijs Norinyl-1 (incl. online consult): 3 maanden – € 51,99

3 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Norinyl-1 kopen zonder recept

Wat zijn de bijwerkingen van Norinyl-1?

Norinyl-1 heeft een flinke hoeveelheid bijwerkingen. Al is het lang niet altijd zo dat één of meerdere van deze bijwerkingen ervaren zal worden. Het gaat om klachten zoals een verandering van de eetlust, een toename of afname van het lichaamsgewicht, het vasthouden van vocht in het lichaam, pijnlijke, grotere of gespannen borsten, misselijkheid, braken, buikpijn, diarree, duizeligheid, sufheid, verandering in de zin in seks, onregelmatige bloedingen, huiduitslag of huidirritatie. Ook is het belangrijk om goed te controleren op allergieën, de ontwikkeling van kanker en hartklachten. Deze kunnen allemaal voorkomen bij het gebruik van dit middel, al zal dit slechts zelden daadwerkelijk het geval blijken te zijn.

Hoe is Norinyl-1 te gebruiken?

Norinyl-1 wordt in cyclusvorm ingenomen. De cycli duren 28 dagen. De eerste dag is ook de eerste dag van de menstruatie. Op die dag wordt de eerste pil ingenomen. Neem vervolgens gedurende 21 dagen iedere dag op hetzelfde tijdstip een pil van de strip in. Houd de volgorde van de strip aan. Het innemen kan gemakkelijk met enkele slokken water. Slik de pil in het geheel in. Na 21 dagen volgt een periode van 7 dagen waarop geen pil wordt ingenomen. Daarna is de cyclus rond. De volgende dag begint de nieuwe cyclus met het innemen van de eerste van 21 pillen.

Werkzame stoffen

Norinyl-1 bevat twee actieve stoffen. Mestranol en norethisteron zorgen samen voor een vergelijkbare werking die normaal wordt veroorzaakt door het lichaamseigen oestrogeen. Op die manier reageert het lichaam dan ook waardoor zwangerschappen zijn tegen te gaan.