Home » Combinatiepil » Norimin kopen

Norimin PharmaciaOm zwangerschappen te voorkomen is het mogelijk om Norimin al medicijn te gebruiken. Dit is een zogenaamde anticonceptiepil. Dit betekent dat de werkzame stoffen een hormonale werking op het vrouwelijk lichaam hebben. Daarbij wordt het lichaam in een staat gebracht die zwanger raken onmogelijk maakt. Dit kan echter alleen maar gebeuren wanneer wordt gezorgd dat het medicijn op exact het juiste moment op exact de juiste manier gebruikt wordt. Het is daardoor heel belangrijk om dagelijks op hetzelfde moment een pil in te nemen. Ook een aantal andere zaken zijn zeer belangrijk.

Norimin bestellen zonder recept ↓

Prijs Norimin € 51,99

  • Dosering: 1 mg. norethisteron en 35 microgram ethinylestradiol
  • Prijs Norimin (incl. online consult): 3 maanden – vanaf € 51,99

Norimin kopen zonder recept

Bijwerkingen van Norimin

Hoofdpijn, misselijkheid, overgeven, buikpijn, diarree, verandering van lichaamsgewicht, verandering van eetlust, hogere bloeddruk, veranderde seksdrive, gespannen borsten, vergrootte borsten en onregelmatige bloedingen kunnen allemaal de oorzaak hebben in het gebruik van Norimin. Dit komt echter niet bij iedereen voor. Wanneer het medicijn gebruikt wordt, dan is het bovendien belangrijk om met regelmaat te laten onderzoeken op kanker, hartaandoeningen en bloedstollingen. Ook deze kunnen voortkomen uit het gebruik van de medicijnen. De arts kan hier goed het oog op houden door tijdig controles uit te voeren.

Wanneer is dit medicijn niet te gebruiken

Er zijn verschillende redenen om niet met het gebruik van Norimin te beginnen. In de eerste plaats geldt dat een reeds aangevangen zwangerschap een beperking oplevert. Ook aanleg voor eerdergenoemde aandoeningen zoals kanker en hartkwalen zijn reden om niet tot gebruik over te gaan. Daarnaast geldt dat het gebruik van medicijnen voor bijvoorbeeld HIV-behandeling, epilepsie of diabetes, maar ook sommige antibiotica kan betekenen dat dit medicijn niet bruikbaar is voor anticonceptie. Wanneer één van deze zake geldt, dan is het belangrijk om dit aan de arts voor te leggen. Zo kan tijdig worden gezorgd dat er geen problemen ontstaan.

Actieve bestanddelen

Norethisteron en ethinylestradiol zorgen ervoor dat de slijmprop in de baarmoeder dikker wordt. Dit is dan ook de reden waarom zwangerschappen voorkomen kunnen worden. Met behulp van dit middel kan worden gezorgd dat de zaadcel niet goed kan doordringen. Op die manier is er dus een goede bescherming te bieden, mits het goed gebruikt wordt.