Home » Combinatiepil » Lizinna kopen
Lizinna MorningsideHet gebruik van Lizinna is voorbehouden aan vrouwen. Het betreft namelijk een anticonceptiemiddel. Het is een generiek middel. Het wordt gebruikt om te voorkomen dat vrouwen zwanger worden. Dit is te danken aan de synthetische stoffen in het lichaam die dezelfde werking hebben als lichaamseigen hormonen. Op die manier reageert het lichaam er op gelijke wijze op en wordt gezorgd dat het lichaam in een staat is waarbij 99 procent zekerheid bestaat dat zwangerschap niet mogelijk is. Wel is juist gebruik en kennis van de bijwerkingen dan belangrijk voor de patiënt.

Lizinna bestellen zonder recept ↓

Prijs Lizinna € 51,99

  • Dosering: 35 microgram ethinylestradiol – 250 microgram norgestimaat
  • Prijs Lizinna (incl. online consult): 3 maanden – € 51,99

3 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Lizinna kopen zonder recept

Bijwerkingen van Lizinna

Er zijn hevige en minder hevige bijwerkingen aan Lizinna te koppelen. Minder hevige bijwerkingen zijn hoofdpijn, misselijkheid, braken, buikpijn, diarree, grotere borsten, pijnlijke borsten, onregelmatige bloedingen of onregelmatige menstruaties. Hevige bijwerkingen zijn de ontwikkeling van bloedproppen, de ontwikkeling van kanker, het optreden van hartklachten en het ervaren van een allergische reactie door overgevoeligheid voor een werkzame stof in het middel. De minder hevige bijwerkingen komen in maximaal 10 procent van de gevallen voor. De heftige bijwerkingen in zeer beperkte mate, minder dan 1 procent. Let echter wel onder alle omstandigheden goed op de ontwikkeling rond het medicijn.

Heeft Lizinna een wisselwerking met andere middelen?

Medicijnen die worden gebruikt voor de behandeling van HIV kunnen niet samengaan met deze pil. Ook sommige antibiotica werken niet goed wanneer ook dit middel wordt gebruikt. Denk aan klachten zoals slapeloosheid, hoge bloeddruk en epilepsie. Wanneer hier medicijnen voor worden gebruikt, dan kunnen of deze medicijnen of Lizinna minder goed gaan werken. Daarnaast is het altijd slim om het gebruik van andere medicijnen, zowel op recept als vrij verkrijgbaar, op te geven aan de arts. Zo kan er goed het oog op worden gehouden.

Inhoud en overige informatie

Een verpakking van Lizinna bevat één of meerdere strips met daarin het medicijn. Dit zijn strips waarin 21 pillen zijn terug te vinden. De hoeveelheid strips hangt af van de grootte van de verpakking die is aangeschaft. Daarnaast is er ook een bijsluiter met daarop belangrijke informatie over het middel en het gebruik ervan in de verpakking te vinden.