Home » Combinatiepil » Levest kopen
Levest MorningsideHet middel Levest is een medicijn dat wordt gebruikt als anticonceptiemiddel voor vrouwen. Het voorkomen van de conceptie wordt verzorgd doordat er twee stoffen in zitten die het lichaam voor de gek houden. Daardoor reageert het alsof de eisprong al heeft plaatsgevonden. Dit is dan ook de reden waarom er geen zwangerschappen mogelijk zijn in 99 procent van de gevallen. Het is dan wel belangrijk het middel dagelijks op hetzelfde tijdstip in te nemen. Anders werkt het niet. Daarnaast is nog meer belangrijk om te weten over dit middel.

Levest bestellen zonder recept ↓

Prijs Levest € 46,75

  • Dosering: 30 microgam ethinylestradiol – 150 microgram levonorgestrel
  • Prijs Levest (incl. online consult): 3 maanden – € 46,75

3 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Levest kopen zonder recept

Bijwerkingen

Een oog op de bijwerkingen van Levest levert op dat het kan gaan om allerlei soorten klachten. Dit kan bijvoorbeeld buikpijn, misselijkheid, diarree en braken zijn. Ook kan het hoofdpijn, migraine, duizeligheid of sufheid betreffen. Ook is het mogelijk dat er angst of depressie optreedt. In dat geval is het slim om even een arts te raadplegen. Daarnaast kunnen klachten als huiduitslag en jeuk voorkomen. Wanneer deze niet snel wegtrekken, of zeer hevig optreden, dan kan dit een indicatie zijn dat er een allergie voor een werkzame stof bestaat. Andere klachten zijn bijvoorbeeld gespannen borsten.

Hoe is Levest te bewaren

Het bewaren van Levest gebeurt op een droge, donkere plek. Dit moet echter geen plek zijn die te koud of te warm wordt. Een kast heeft daarom de voorkeur boven een koelkast. Leg de middelen wel op een hoge plek zodat deze buiten bereik van kinderen blijven. Daarnaast is het slim om de middelen in de originele verpakking te houden. Zo kunnen er geen misverstanden bestaan over de inhoud ervan. Let er goed op dat er geen direct zonlicht op de middelen moet kunnen vallen. Wanneer deze boven de 25 graden Celsius raken worden ze onbruikbaar. Wanneer dit goed wordt verzorgd is er geen probleem.

Inhoud van de verpakking

De verpakking van Levest bevat één of meerdere strips van het middel. Dit zijn strips met daarin 21 witte pillen. Het aantal strips kan oplopen tot dertien, afhankelijk van de grootte van de verpakking. Daarnaast is er in de verpakking een bijsluiter te vinden met daarop informatie over het middel en gebruik.