Home » Combinatiepil » Gedarel kopen
Gedarel Consilient HealthHet gebruik van Gedarel kan worden voorgeschreven aan vrouwen die een anticonceptiemiddel nodig hebben. Deze combinatiepil bestaat uit twee werkzame bestanddelen. Daarmee wordt het vrouwelijk lichaam in een staat gebracht waarbij het lijkt alsof het niet het juiste moment is om zwanger te worden. Het lichaam luistert heel nauw naar de middelen, dus wanneer deze niet juist worden ingenomen, dan zal het lichaam ook minder beschermen tegen de mogelijkheid om zwanger te worden. Let er daarom goed op dat dit juist gebeurt. Dit zorgt voor het voorkomen van problemen.

Gedarel bestellen zonder recept ↓

Prijs Gedarel € 57,25

  • Dosering: 20/150 20µg/150µg Ethinylestradiol/Desogestrel
  • Prijs Gedarel (incl. online consult): 3 maanden – € 57,25

3 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Gedarel kopen zonder recept

Bijwerkingen

Gedarel komt met bijwerkingen die vaker te zien zijn bij anticonceptiemiddelen. Daarom is het ook belangrijk om te vermelden dat de bijwerkingen lang niet bij alle vrouwen optreden. Het kan variëren van klachten zoals hoofdpijn, buikpijn en misselijkheid tot en met klachten zoals gespannen borsten, vergrootte borsten of het vasthouden van vocht in het lichaam. Wel is het vooral belangrijk om op te letten als huiduitslag en jeuk optreden. Wanneer dit hevig is, of de klachten lang aanhouden, dan betreft het problemen met allergie voor de werkzame stoffen. Pas hier goed mee op.

Hoe is Gedarel te bewaren

Het bewaren van Gedarel moet op een specifieke manier. Het moet bij voorkeur op een plek gebeuren waar het donker is. Een voorbeeld is een kast. Let er wel op dat het niet te koud en niet te warm wordt. Maximaal 25 graden Celsius is aan te raden. Doe het bewaren ook altijd in de originele verpakking en pas erop dat het middel goed buiten bereik van kinderen blijft. Dit voorkomt problemen. Vooral ook van belang is het dat er goed op de uiterste houdbaarheidsdatum wordt gelet. Daarna mag het middel niet meer gebruikt worden dus is bewaren niet aan te raden.

Wanneer niet gebruiken?

Gedarel gebruiken wordt afgeraden in het geval: er een historie van trombose bestaat. Wanneer nu of in het verleden hartproblemen, waaronder een hartaanval, hebben bestaan. Wanneer nu of in het verleden kanker in het lichaam is geconcentreerd. Ook bij diabetes, leveraandoeningen, klachten aan de alvleesklier en bloedklachten niet gebruiken.