Home » Combinatiepil » Elevin kopen
Elevin MedRxHet middel Elevin wordt gebruikt als anticonceptiemiddel. Dat betekent dat de inname ervan kan helpen bij het voorkomen van zwangerschappen. Wel is het van belang om te weten hoe dit op de juiste wijze gedaan kan worden. Wanneer dit niet correct wordt uitgevoerd, dan zal de werking ervan niet, of niet goed ervaren worden. In het geval van zwangerschappen heeft dit flinke gevolgen. Daarom is het van groot belang om een aantal zaken goed op orde te hebben om op die manier zeker te zijn van de juiste werking ervan.

Elevin bestellen zonder recept ↓

Prijs Elevin v.a. € 100,75

  • Dosering: 30 µg/150 µg Ethinylestradiol/Levonorgestrel
  • Prijs Elevin (incl. online consult): 3 maanden – vanaf € 100,75

3 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Elevin kopen zonder recept

Bijwerkingen van Elevin

Hoofdpijn en onregelmatige bloedingen komen zeer vaak voor wanneer het middel Elevin gebruikt wordt. Klachten die ook kunnen optreden, maar veel minder vaak voorkomen, zijn bijvoorbeeld: misselijkheid, buikpijn, diarree, braken, verandering in de seksdrive, gewichtstoename, veranderde eetlust, ontsteking van de vagina, duizeligheid, een toename van acne, pijnlijke of gevoelige borsten. In enkele gevallen kan het om haaruitval gaan. Ook kan het zo zijn dat overgevoeligheid voor de werkzame stoffen bestaat. In dat geval moet direct gestopt worden met innemen. De arts raadplegen is dan zeer belangrijk om te doen.

Gebruik

Elevin moet dagelijks op hetzelfde tijdstip worden ingenomen. Dat begint op dezelfde dag als een menstruatie begint. Vanaf dat moment moet een cyclus van 28 dagen worden aangehouden. 21 dagen achtereen moet de combinatiepil op hetzelfde tijdstip met water worden ingenomen. Daarna moet 7 dagen gewacht worden. Daarna begint het opnieuw. Dit blijft voortduren zolang de zwangerschap voorkomen moet worden. Wanneer een pil vergeten wordt, dan zal dit direct merkbaar zijn in de werking ervan. De kans op zwangerschap is dan gedurende enige tijd flink hoger. Het heeft in dat geval ook geen nut om de verloren dosis in te halen. Het is slimmer enkele dagen veilige seks te hebben.

Hoe is Elevin te bewaren?

Elevin bewaren moet worden gedaan op een donkere en droge plek die niet te warm en niet te koud is. De voorkeur ligt bij een plek op kamertemperatuur, bijvoorbeeld in een kast. Leg de pillen hoog zodat ze buiten bereik van kinderen blijven. Bewaar niet langer dan de houdbaarheid toestaat.