Home » Brandend maagzuur » Pantoprazol kopen

Het gebruik van Pantoprazol wordt gedaan wanneer er problemen zijn met de hoeveelheid maagzuur die wordt aangemaakt in het lichaam. Er zijn verschillende klachten waarop dit van toepassing is. Het gaat dan bijvoorbeeld om een slokdarmaandoening. Daardoor kunnen zure oprispingen, brandend maagzuur en pijn worden ervaren. Ook een langdurige behandeling aan een slokdarmontsteking kan met dit middel worden verzorgd. Daarnaast kan het preventief worden ingezet. In dat geval is het te gebruiken om zweren in de maag of de twaalfvingerige darm te voorkomen. Deze worden veroorzaakt door ontstekingsremmers.

Pantoprazol bestellen zonder recept ↓

Prijs Pantoprazol € 66,00

  • Dosering: 20 mg. – 40 mg. protonpompremmer
  • Prijs Pantoprazol (incl. online consult): 28 tabletten – vanaf € 66,00

Pantoprazol kopen zonder recept

Hoe dient u Pantoprazol te bewaren?

Het bewaren van Pantoprazol moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo mag het niet langer dan de uiterste houdbaarheidsdatum bewaard worden. Al geldt dit niet wanneer de potjes waarin het middel komt worden geopend. Vanaf dat moment zijn de medicijnen nog maar drie maanden bruikbaar. Bewaar ze dan dus ook niet langer. Het bewaren kan gewoon op kamertemperatuur. Doe dit op een hoge plek, bijvoorbeeld een keukenplank. Op die manier kan voorkomen worden dat kinderen aan de medicijnen kunnen komen. Ook bewaren in de originele verpakking is aan te raden om ongelukken te voorkomen.

Hoe is Pantoprazol te gebruiken?

Om Pantoprazol optimaal te laten werken is goed gebruik van belang. Dagelijks moet 1 tablet worden ingenomen. Tenzij de arts 2 tabletten adviseert, wat in sommige gevallen gebeurt. Deze moet een uur voor de maaltijd worden ingenomen. Dit kan met enkele slokken water worden gedaan, maar de tabletten mogen niet gekauwd, gebroken of opgelost worden. Wanneer de langdurige ontsteking behandeld wordt, dan kan het gebruik wel 4 tot 8 weken duren. In andere gevallen zal het korter duren. In sommige gevallen, bij de bestrijding van een bacterie moet tweemaal geslikt worden, in combinatie met antibiotica op hetzelfde innamemoment.

Actieve bestanddelen

Pantoprazol bevat een stof die dezelfde naam draagt. Dit is het middel dat de aanmaak van het maagzuur in de maag tegengaat. Daardoor kunnen maag- en darmziekten in rust herstellen omdat ze niet steeds opnieuw geprikkeld worden door de overmatige hoeveelheid maagzuur die in de weg zit. Dit wordt ondersteund door enkele hulpstoffen in de pillen.