Home » Blaasontsteking » Suprax kopen

Suprax sanofiSuprax is een antibioticum. Dat betekent dat het een middel is dat wordt ingezet om bacteriën die infecties veroorzaken te bestrijden. Het gaat dan bijvoorbeeld om verschillende luchtweginfecties zoals blaasontsteking, keelontsteking, bronchitis, bijholteontsteking en oorontsteking. Ook wil het weleens voorkomen dat het middel wordt ingezet bij andere infecties. Dit is vaak het geval wanneer andere medicijnen geen of onvoldoende effect hebben gehad bij de bestrijding van de klachten. Goed gebruik is belangrijk voor het boeken van resultaten. Let er dus altijd goed op hoe het middel genomen moet worden.

Suprax bestellen zonder recept ↓

Prijs Suprax € 65,75

  • Dosering Suprax: 200 mg Cefixime
  • Prijs Suprax (incl. online consult): 7 tabletten – € 65,75

Suprax kopen zonder receptVerschillende bijwerkingen Suprax

Bijwerkingen van Suprax zijn er in veel verschillende vormen. De meest voorkomende is die van de maag- en darmklachten. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat veel hinder van buikpijn of maagpijn wordt ondervonden. Ook misselijkheid is een voorbeeld hiervan. Het kan zich uiten in diarree of in braken. Andere klachten die met enige regelmaat voorkomen is het opkomen van hoofdpijn of migraine. Dit kan in sommige gevallen flink hevig zijn. Daarnaast is het bij het gebruik van antibiotica altijd zo dat er overgevoeligheid voor de stof kan bestaan. In dat geval treden allergische reacties op en moet de behandeling direct worden gestopt.

Hoe Suprax te gebruiken?

Suprax wordt altijd in kuurvorm voorgeschreven. In de meeste gevallen gaat het om een kuur van zeven tot veertien dagen. In enkele gevallen kan de kuur korter, of juist langer zijn. Het is de bedoeling om de tabletten als geheel in te nemen. Dit mag eenmaal per dag met twee tabletten of twee keer per dag één tablet, gelijkmatig verdeeld over de dag. Let erop dat het van belang is om de gehele kuur af te maken. Dit is de manier waarop de bacteriën die de infecties veroorzaken volledig kunnen worden bestreden en de klachten niet na enige tijd weer terugkeren.

Actieve bestanddelen in Suprax

Suprax is de naam van het antibioticum en wordt vaak gebruikt bij een blaasontsteking. Het is vaak onder andere merknamen te krijgen. Deze werkzame stof zorgt ervoor dat de celwand van de bacteriën kapotgaat. Daardoor sterven de bacteriën en kunnen zij zich niet verder uitbreiden. Op die manier kunnen de klachten die met de infecties gepaard gaan worden bestreden. Het is wel zo dat er een bepaalde mate van overgevoeligheid voor dit actieve bestanddeel kan bestaan. Let hier goed op voor gebruik.

Vergelijkbare medicijnen blaasontsteking

  • Trimethoprim
  • Ciprofloxacine
  • Nitrofurantoïne
  • Ofloxacine