Home » Allergieën » Aerius kopen
Aerius MSDAerius is een medicijn dat wordt gebruikt om allergie mee te behandelen. Het wordt ingezet om de verschijnselen van de klachten te verlichten. Denk dan aan bijvoorbeeld het behandelen van problemen zoals ontstekingen aan de neus door bijvoorbeeld hooikoorts of allergie voor huisstofmijt. De verschijnselen waarmee dit gepaard gaat kunnen dan worden verminderd in hevigheid en zelfs helemaal genezen worden. Ook klachten zoals jeuk en netelroos door urticaria kunnen worden behandeld door dit medicijn te gebruiken. De goede manier van gebruiken is wel belangrijk voor het resultaat dan.

Aerius bestellen zonder recept ↓

Prijs Aerius € 34,90

  • Dosering: smelttabletten – tabletten – 0.5 mg/ml drank
  • Prijs Aerius (incl. online consult): per verpakking – vanaf € 34,90

2 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Aerius kopen zonder recept

Wanneer niet gebruiken

Aerius kan weliswaar veel goeds doen, maar er zijn ook situaties waarin het niet bruikbaar is. Dit is het geval wanneer er een allergie voor de werkzame stoffen bestaat. In dat geval worden de klachten eerder erger dan dat deze afnemen. Ook bij slechte werking van de nieren moet worden opgepast. Wanneer toevallen in de familie voorkomen, dan is het ook af te raden om dit medicijn te gebruiken. Daarnaast is het altijd slim om voorzichtig te zijn bij de wens om zwanger te worden, in het geval van een reeds gaande zwangerschap of bij het geven van borstvoeding.

Op zoek naar een noodbehandeling tegen ernstige allergieën? Dan kunt u hier de EpiPen vinden.

Hoe is Aerius te bewaren

Om Aerius te bewaren moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Het mag niet warmer dan 30 graden Celsius worden. Het is daarom slim om het op een plek te leggen waar geen direct zonlicht op komt. Het is ook als vanzelfsprekend belangrijk dat het middel wordt bewaard buiten het bereik van kinderen en in de originele verpakking. Wanneer de medicijnen van kleur of vorm lijken te veranderen in de verpakking, dan is het verstandig om deze niet langer in te nemen. Dit kan ook al het geval zijn voor de uiterste houdbaarheidsdatum. Anderzijds moeten de medicijnen altijd na deze datum weggegooid worden.

Aerius bijsluiter

Hoe gebruiken?

Het gebruik van Aerius gaat door middel van tabletten. Deze tabletten moeten in het geheel, zonder kauwen of malen, worden ingenomen. Het gebruik zal gaan volgens een schema dat door de arts wordt opgesteld. Dit hangt onder andere af van de verschijnselen en de vorm waarin de klachten komen. Verkrijgbaar in:

  • AERIUS 2.5 mg smelttabletten
  • AERIUS 0.5 mg/ml drank
  • AERIUS 5 mg tabletten
  • AERIUS 5 mg smelttabletten