Home » Alcoholverslaving » Campral kopen

Campral MerckHet gebruiken van het medicijn Campral kan onderdeel zijn van het behandelen van een alcoholverslaving. Het is een medicijn dat helpt om de zin in alcohol tegen te gaan. Het is onderdeel van de ontwenningskuur. Wel is het zo dat pas na enige tijd kan worden vastgesteld of het middel daadwerkelijk werkt. Meestal is dit na een periode van zo’n 4 weken. Wanneer dit het geval blijkt, dan kan het gebruik voor de middellange termijn zijn, meestal 12 maanden of meer. Goede manieren van gebruik zijn dan belangrijk om te kennen als patiënt.

Campral bestellen zonder recept ↓

Prijs Campral € 71,70

  • Dosering: 333 milligram
  • Prijs Campral (incl. online consult): 7 doordrukstrips à 12 tabletten – vanaf € 71,70

Campral kopen zonder recept

Bijwerkingen van Campral

Een bijwerking die relatief vaak voorkomt is die van de maag-darmklachten. Dit kan zich uiten in buikpijn of maagpijn, maar ook in diarree of misselijkheid en braken. Ook huiduitslag, seksuele stoornissen, impotentie, veranderde seksdrive en jeuk kunnen voorkomen. In sommige gevallen zal blijken dat er overgevoeligheid voor de stoffen in het medicijn bestaan. In dat geval is het belangrijk om direct te stoppen. Er zal dan een andere oplossing gevonden moeten worden om de ontwenning te bevorderen. Overleg hierover met de behandelend arts indien dit gebeurt. De allergie door overgevoeligheid is niet te voorkomen en gevaarlijk voor de gezondheid.

Hoe is Campral te gebruiken

Het medicijn met in het geheel als tablet worden ingeslikt met wat water. Het is slim om dit met wat voedsel te doen om de kans op maag-darmklachten als bijwerking iets te verkleinen. Het medicijn moet 4 weken worden ingenomen om te testen of de zin in alcohol afneemt. Indien dit het geval is kan een jaar worden doorgegaan. Na een jaar moet getest worden of de zin in alcohol ook zonder medicijn verdwenen is. Wordt tussentijds wel een keer alcohol genuttigd, dan is dit geen reden om te stoppen met de medicatie.

Campral bijsluiter

Campral bijsluiter

Actieve bestanddelen

In Campral zit acamprosaat. Dit is een ontwenningsmiddel. Dit komt doordat de stof de zogenaamde neurotransmitters in het lichaam kan beïnvloeden. Het zijn deze neurotransmitters die de boodschap van het lichaam aan de hersens overbrengen als het gaat om de drang om alcohol te gebruiken. Door deze af te snijden is ontwenning mogelijk.