Home » Acne » Zineryt kopen
Zineryt AstellasZineryt is een medicijn dat bruikbaar is in de bestrijding van acne. Dat komt doordat het bacteriën doodt. Op die manier kan het puistjes bestrijden en zorgt het ervoor dat de acne geen kans krijgt om verder om zich heen te grijpen. Het is een medicijn dat wordt ingezet wanneer behandeling met andere middelen, zonder antibiotica, onvoldoende werking hebben gehad. In dat geval kan dit medicijn mogelijk beter doen wat nodig is om de klachten te behandelen. Wel is de juiste wijze van gebruiken dan een belangrijke factor hierin.

Zineryt bestellen zonder recept ↓

Prijs Zineryt € 50,20

  • Dosering: 40 mg per ml erytromycine
  • Prijs Zineryt (incl. online consult): 1 flacon – vanaf € 50,20

3 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Zineryt kopen zonder recept

Hoe Zineryt niet gebruiken

Zineryt is in vrijwel alle gevallen te gebruiken. Al zijn daar wel twee uitzonderingen op aan te brengen. De eerste uitzondering is bekend zijn met een allergie. Wanneer allergische reacties op het gebruik van antibiotica zijn ontstaan in het verleden, dan is dit middel niet te gebruiken. De andere uitzondering wordt gevormd door zwangerschappen en borstvoeding. Wanneer er het voornemen is om zwanger te worden, die zwangerschap al gaande is, of nog borstvoeding wordt gegeven, dan kan dit medicijn beter niet in het lichaam terechtkomen vanwege de effecten op het ongeboren of pasgeboren kind.

Hoe is Zineryt te gebruiken

Het gebruik van zineryt gebeurt met een depper. Daarmee kunnen de puistjes worden gedept met de gel. Dit moet in een dun laagje gebeuren. Let op dat dit tweemaal per dag wordt gedaan en dat de momenten van aanbrengen goed over de dag verdeeld worden. Daarbij wordt eenmaal in de ochtenduren en eenmaal in de avond aangeraden als momenten van gebruik. Laat het laagje goed drogen. Het is droog wanneer het niet meer zichtbaar is. Het gebruik kan wel tien tot twaalf weken in beslag nemen. Wanneer geen verbetering zichtbaar is, dan is het slim om na deze periode de arts te raadplegen.

Bekijk ook eens een ander medicijn tegen acne, zoals Duac.

Actieve bestanddelen

Zineryt bestaat uit verschillende stoffen waarvan erytromycine de werkzame stof is. Dit is een stof die een uitwerking heeft op de bacteriën die de klachten veroorzaken. Deze worden gedood. Daarvoor zijn ook de hulpstoffen diisopropyl sebacate en ethanol van belang. Op die manier kan de huid optimaal onder handen genomen worden om te herstellen.

Prijs Zineryt

  • Zineryt 40 mg/ml 30 mls –  € 21,20
  • Zineryt 40 mg/ml 90 mls –  € 43,00

Bijsluiter

PDF Bijsluiter Zineryt Bijsluiter Zineryt