Home » Acne » Treclin kopen
Treclin MedaTreclin is een medicijn dat uit meerdere werkzame stoffen bestaat. Daardoor kunnen er zowel de symptomen als de klacht zelf mee bestreden worden. De klacht die het betreft is acne. Door zowel de bacteriën als de cellen te behandelen, wordt het mogelijk om de aandoening terug te dringen, maar tegelijkertijd ook te zorgen dat de huid er beter uit gaat zien. Goed gebruik van het medicijn is dan ook erg belangrijk om ervoor te zorgen dat dit op de juiste wijze kan uitpakken. Let in ieder geval altijd op het volgende.

Treclin bestellen zonder recept ↓

Prijs Treclin € 94,50

  • Dosering: 30 g gel of 60 g gel Treclinac
  • Prijs Treclin (incl. online consult): 1 tube – vanaf € 94,50

2 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Treclin kopen zonder recept

Wanneer Treclin niet gebruiken

Treclin is niet te gebruiken wanneer één of meerdere van de volgende situaties zich voordoen. Het gaat dan bijvoorbeeld om een allergie voor de werkzame stoffen. Ook kan het gaan om andere klachten. Een goed voorbeeld hiervan is de Ziekte van Crohn of een vergelijkbare aandoening. Ook het ervaren van hevige diarree of buikkrampen bij eerder antibioticagebruik is een probleem. Huidkanker, of een familielid met huidkanker, eczeem, rosacea, acute ontstekingen aan de huid of bijvoorbeeld zwangerschap. In al deze gevallen is het verstandig om de arts te raadplegen over de problemen.

Hoe is Treclin te gebruiken

Om Treclin goed te gebruiken is het altijd belangrijk om het gezicht eerst goed te wassen, bijvoorbeeld met een milde zeep. Daarna kan een dosis, ongeveer zo groot als een erwt, over het gezicht worden uitgesmeerd. Doe dit voor het slapengaan. Het aanbrengen kan het best deppend met de vingertop worden gedaan. Door het gelijkmatig over het hele gezicht aan te brengen kunnen de beste resultaten worden bereikt. De behandeling moet doorgaan totdat de acne verdwijnt. Dit kan tot wel 12 weken in beslag nemen. Stop niet met de behandeling voor dit gebeurd is. Daarmee kan veel zekerheid worden geboden.

Hoe bewaren?

Treclin bewaren moet op kamertemperatuur. Let er daarbij op dat het niet boven de 25 graden Celsius komt. Anderzijds is het ook zo dat het middel niet in de vriezer kan worden gestopt. Het moet buiten het bereik van kinderen worden gehouden. Na opening kan het maximaal 3 maanden bewaard worden.

Bekijk ook eens een ander medicijn tegen acne, zoals Duac.

Prijs

  • Treclin (Treclinac) – 30 gram 0.0 % – € 65,50

Bijsluiter Treclin

PDF Bijsluiter Treclin Bijsluiter Treclin