Home » Acne » Skinoren kopen

Skinoren bayerHet middel Skinoren is een crème die wordt gebruikt om klachten die verband houden met hevige acne te bestrijden. Op die manier worden de infecties die acne veroorzaken aangepakt en wordt de huid een flink stuk gaver gemaakt. Het is belangrijk om dit middel consequent te gebruiken. Na ongeveer een maand zullen dan de resultaten voor het eerst zichtbaar worden. Wel is het belangrijk om ook goed op een aantal andere zaken te letten die verband houden met het aanslaan van het middel of niet.

Skinoren bestellen zonder recept ↓

Prijs Skinoren € 49,99

  • Dosering: Skinoren bevat 200 mg azelaïnezuur
  • Prijs Skinoren (incl. online consult): 1 Tube – € 49,99

Skinoren kopen zonder receptBijwerkingen Skinoren

De bijwerkingen van skinoren hebben als vanzelf vooral effect op de oppervlakte van de huid waar de crème wordt aangebracht. Het gaat bijvoorbeeld om een branderig gevoel op deze plek. Ook jeuk en roodheid komen dan vaak op. Daarnaast kan de huid zeer droog worden, gaan schilferen en pijn gaan doen. In sommige gevallen kan de huid gaan zwellen of kunnen bijvoorbeeld barstjes in de lippen ontstaan. Ook kan het zijn dat er een allergie bestaat voor de werkzame stoffen waardoor er een reactie ontstaat. In dat geval moet de behandeling worden gestopt.

Hoe Skinoren gebruiken?

Skinoren is een crème. Deze moet tweemaal per dag op de huid waar de acne zich heeft genesteld worden aangebracht. Het is echter wel van belang om de huid goed schoon en droog te maken. Gebruik lauw water en maak dit vervolgens goed droog. Doe dit ook met de vingertoppen waarmee de crème wordt aangebracht. Dit voorkomt infecties. Let wel goed op met de dosering. Deze moet voldoende groot zijn, maar niet te groot om zo bijwerkingen te voorkomen of beperken. Gebruik de crème niet langer dan twaalf maanden achtereen.

Bijsluiter Skinoren PDF

Actieve bestanddelen in Skinoren

In Skinoren zit de stof azelaïnezuur. Dit zuur heeft een antibacteriële werking. Door de bacteriën die acne veroorzaken te bestrijden kan de groei hiervan worden voorkomen waarna de bacteriën zullen sterven. Dit heeft als gevolg dat de uiting van acne, de bultjes en plekjes op de huid, zullen verdwijnen waarna de huid weer strak en gaaf kan worden. Dit heeft ook een positief effect op bijvoorbeeld littekenvorming die door acne is ontstaan na verloop van tijd.

Bekijk ook eens een ander medicijn tegen acne, zoals Duac.Skinoren kopen - achterkant verpakking

Vergelijkbare medicijnen acne

  • Isotrex
  • Differin
  • Duac acne gel
  • Oxytetracycline
  • Tetralysal