Home » Acne » Oxytetracycline kopen
Oxytetracycline AllianceHet medicijn Oxytetracycline is een middel uit de tetracycline-familie. Dit zijn middelen die onder de antibiotica vallen. Dit betekent dat de medicatie is in te zetten om bacteriën mee te bestrijden. Dit is over het algemeen het geval bij luchtweginfecties zoals longontsteking en bij maag- darminfecties. Daarnaast helpt het tegen Q-koorts, gonorroe, chlamydia en acne. Let wel op, antibiotica moeten altijd op een specifieke manier gebruikt worden. Dit geldt ook voor dit medicijn. Let daarom goed op de instructies en zorg ook dat er voldoende kennis van bijvoorbeeld de bijwerkingen is.

Oxytetracycline bestellen zonder recept ↓

Prijs Oxytetracycline vanaf € 63,75

  • Dosering:  Oxytetracycline 250 mg oxytetracyclinedihydraat
  • Prijs Oxytetracycline (incl. online consult): 112 tabletten – vanaf € 63,75

3 online apotheken waar u veilig, legaal en snel dit medicijn kunt aanschaffen:

Nederland:

België:

Oxytetracycline kopen zonder receptOxytetracycline bijwerkingen

Wanneer het gaat over de bijwerkingen van Oxytetracycline, dan valt dit in twee belangrijke groepen uiteen. Aan de ene kant gaat het dan over schimmelinfecties. Dit is te wijten aan het feit dat andere bacteriën de ruimte krijgen in het lichaam wanneer de bacteriën van de klacht worden bestreden. Daardoor is immers niet goed te onderscheiden welke klachten wel of niet bij de te behandelen aandoening horen. Een ander probleem is overgevoeligheid. Dit geldt voor alle soorten antibiotica, dus ook voor dit middel. De overgevoeligheid uit zich in allerlei allergische reacties. Het is dan slim om direct de behandeling te stoppen.

Hoe Oxytetracycline gebruiken?

Het medicijn Oxytetracycline is in capsules te krijgen. Deze capsules moeten in kuurvorm worden ingenomen, vaak driemaal per dag voor een periode van enkele dagen tot maximaal twee weken. Kauw niet op de capsules, maar slik deze in het geheel door. Het is belangrijk om dit op een lege maag te doen, bijvoorbeeld een uur voor de maaltijd of twee uur erna. Maak de gehele kuur af. Dit betekent ook dat een eventuele vergeten dosis aan het einde alsnog ingenomen moet worden, zelfs als dit pas enkele dagen later is. Let hier goed op om volledig te genezen.

Prijs

  • 112 tabletten – € 63,75

Dosering

  • 250 mg oxytetracyclinedihydraat 12 weken lang

Bijsluiter Oxytetracycline PDF

Oxytetracycline actieve bestanddelen

Oxytetracycline is de naam van het actieve antibioticum dat in de capsules is opgenomen. Het is een stof die zorgt dat bacteriën verder niet kunnen groeien en uiteindelijk sterven. Op die manier wordt de klacht bestreden. Om die reden is het ook belangrijk de hele kuur te doen. Zo zorgt de werkzame stof dat alle bacteriën in het lichaam worden gedood. Er zijn tabletten met verschillende hoeveelheden van het actieve bestanddeel.Oxytetracycline kopen - achterkant verpakking

Vergelijkbare medicijnen acne

  • Isotrex
  • Duac acne gel
  • Differin
  • Skinoren
  • Tetralysal