Home » Acne » Differin kopen

Differin GaldermaDifferin is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen te remmen en de klachten die uit de ontsteking voortkomen te verzachten. Het wordt gebruikt voor bijvoorbeeld de behandeling van grote mate van acne op het gezicht, de rug en de borst. Ook puistjes en mee-eters kunnen op deze wijze worden aangepakt. Het gaat in alle gevallen om bestrijding van klachten aan de oppervlakte van de huid. Dit komt vooral doordat de stof in het lichaam nauwelijks wordt opgenomen. Daardoor heeft het geen effect op andere soorten ontstekingen. Goed gebruik van het middel kan wel veel goeds doen.

Differin gel bestellen zonder recept

Prijs Differin gel of crème € 73,25

  • Dosering: Differin gel en crème 1mg/g gel
  • Prijs Differin (incl. online consult): 1 tube – vanaf € 68,20

Differin kopen

De bijwerkingen van Differin

De bijwerkingen van Differin crème zijn ook te vinden op het huidoppervlak. Het gaat bijvoorbeeld om last van een droge huid. Ook huidirritatie, een branderig gevoel en een rode huid kunnen het gevolg zijn van dit medicijn. Ook andere problemen met de huid, zoals bijvoorbeeld een verhoogde kans om te verbranden in de zon of kleine irritaties, kunnen het gevolg zijn van het gebruik van dit medicijn. Let hier in alle gevallen goed op. Het kan verstandig zijn om tijdig met een dokter te overleggen of het gebruik van het medicijn voortgezet moet worden wanneer de bijwerkingen optreden.

Hoe te gebruiken

Het is belangrijk om te weten dat Differin gel niet ingezet mag worden bij kinderen onder de 12 jaar oud. Daarnaast is het goed om te weten dat het alleen op de huid mag worden gebruikt en nooit inwendig. Breng het middel voor het slapengaan aan om optimaal effect te hebben. Het is daarbij belangrijk dat de huid waarop het wordt aangebracht ook goed schoongemaakt is met lauw water. Maak ook de vingers waarmee het wordt aangebracht goed schoon voor aan het aanbrengen wordt begonnen. Dit voorkomt infecties.

Prijs Differin

  • 1 gel – € 73,25

Dosering

  • 0.1% van de werkzame stof adapalene

Bijsluiter Differin PDF

Actieve bestanddelen

Differin draait om één actief bestanddeel. Het betreft de stof adapaleen. Dit is het bestanddeel dat de ontsteking bestrijdt. Andere stoffen die Differin bevat zijn propyleenglycol en methylparahydroxybenzolaat. Dit zijn stoffen die de werking van de werkzame stof bevorderen, maar ook verantwoordelijk kunnen zijn voor de eerdergenoemde bijwerkingen. Het is belangrijk om hier voldoende aandacht aan te besteden voordat het middel gebruikt gaat worden.Differin kopen - achterkant verpakking

Vergelijkbare medicijnen acne

  • Isotrex
  • Duac acne gel
  • Oxytetracycline
  • Skinoren
  • Tetralysal