Home » Aambeien » Xyloproct kopen

Xyloproct AstraZenecaHet middel Xyloproct zalf is een medicijn waarmee aambeien kunnen worden behandeld. Dit geldt zowel voor inwendige aambeien als voor uitwendige aambeien. Door het middel direct te gebruiken kan direct al een effect merkbaar zijn. Bovendien zal ook het herstel op lange termijn worden bevorderd door het gebruik van dit medicijn. Om inwendige aambeien goed te kunnen behandelen is het verstandig om een specifieke applicator te gebruiken zodat het middel goed op de juiste plek wordt aangebracht. Mogelijk kan een arts hierbij enige uitleg verschaffen. Let altijd goed op dat het middel op exact de juiste wijze gebruikt wordt.

Xyloproct bestellen zonder recept ↓

Prijs Xyloproct € 49,99

  • Dosering: Xyloproct zalf – 5% lidocaïne en 0.275% hydrocortison
  • Prijs Xyloproct (incl. online consult): 1 tube – € 49,99

Xyloproct kopen zonder recept

Bijwerkingen Xyloproct zalf

Het is wel zo dat er bijwerkingen kunnen ontstaan door het gebruik van Xyloproct. Dit zijn in de eerste plaats klachten zoals een branderig gevoel, jeuk, uitslag of irritatie op de plekken waarop het wordt aangebracht. Dit kan een indicatie van herstel zijn. De klachten trekken dan snel weer weg. Is dit niet het geval, bedenk dan dat het ook om een allergische reactie kan gaan. Het is slim om dan de behandeling te stoppen en eerst de arts te raadplegen. Een allergische reactie kan de gezondheid immers schade toebrengen.

Hoe is Xyloproct te gebruiken?

De zalf moet met regelmaat worden aangebracht. Dat betekent dat de doses gelijk over de dag verspreid moeten worden. Let er daarbij wel op dat er niet te veel van het middel wordt aangebracht. Dit kan maximaal 6 gram per dag zijn. Wanneer meer wordt gebruikt kan dit bijwerkingen aanwakkeren. Neem bijvoorbeeld ook nooit een dubbele dosis wanneer een eerdere dosis vergeten is. Let ook goed op met het gebruik van de applicator. Dit kan in het begin enigszins lastig zijn. Laat dit desnoods door een arts voordoen indien dit nodig is.

Dosering

  • 5% lidocaïne en 0.275% hydrocortison

Bijsluiter Xyloproct PDF

Prijs

  • 1 Tube – € 49,99

Werkzame stoffen in Xyloproct

Wanneer gekeken wordt naar de inhoud van Xyloproct, dan zijn er twee werkzame stoffen te vinden in de zalf. Lidocaïne is een anestheticum dat de pijnsignalen die door de aambeien worden verzonden blokkeert. Het andere bestanddeel, hydrocortison, behoort tot de steroïden en werkt bij de genezing van de klacht. Door juist gebruik kan op korte en lange termijn verbetering gevoeld worden.Xyloproct kopen - achterkant verpakking

Vergelijkbare medicijnen aambeien

  • Proctosedyl
  • Ultraproct
  • Proctofoam HC
  • Scheriproct
  • Anusol