Home » Aambeien » Ultraproct kopen

Ultraproct MeadowHet medicijn Ultraproct is een zalf die wordt ingezet om aambeien mee te bestrijden. Het is ook te krijgen in de vorm van een zetpil. Doordat er verschillende werkzame stoffen in het middel zijn verwerkt is er zo wel op korte termijn als op de wat langere termijn een werking te onderscheiden. Er is directe verlichting van de klachten en er is genezing op de lange termijn. Wel is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de bijwerkingen van de medicijnen. Zo kan het op de juiste manier worden gebruikt.

Ultraproct bestellen zonder recept ↓

Prijs Ultraproct € 47,75

 • Dosering: fluocortolonpivalaat – fluocortolonhexanoaat – cinchocainehydrochloride
 • Prijs Ultraproct (incl. online consult): zetpil en zalf – € 47,75

Ultraproct kopen zonder recept

Ultraproct bijwerkingen

De bijwerkingen die het gebruik van Ultraproct met zich meebrengen kunnen heviger zijn wanneer niet goed op de dosis wordt gelet, overdosering werkt de bijwerkingen in de hand. Het gaat om klachten zoals een branderig gevoel, irritatie, jeuk of uitslag op de plek waar de middelen worden aangebracht. Dit is vooral bij de zalf van toepassing. Was ook altijd de handen goed voor het aanbrengen. Dit helpt bij het voorkomen van infecties van zowel de aambeien als andere delen van het lichaam. Let op of de bijwerkingen wegtrekken. Hevige of aanhoudende klachten kunnen op overgevoeligheid wijzen.

Hoe is Ultraproct te gebruiken?

Het is belangrijk om te weten dat er een verschil bestaat tussen het bewaren van de zetpillen en het bewaren van de zalf. De zetpillen moeten in een koelkast tussen 2 en 8 graden Celsius worden bewaard. De zalf kan op kamertemperatuur, maar pas wel op dat er geen verwarming door direct zonlicht kan ontstaan. Leg het dus uit de zon. Het is ook altijd belangrijk om het buiten bereik, en het liefst het zicht, van kinderen te houden en het middel in de originele verpakking te houden. Dit is veiliger.

Dosering

 • Ultraproct 1 mg. – zetpil 0,61 mg fluocortolonpivalaat, 0,63 mg fluocortolonhexanoaat en 1 mg cinchocainehydrochloride
 • Ultraproct zalf 005 – 0,92 mg fluocortolonpivalaat, 0,95 mg fluocortolonhexanoaat en 5 mg cinchocainehydrochloride

Bijsluiter Ultraproct PDF

Prijs

 • 12 Zetpillen – € 47,75
 • 1 Tube – € 47,75

Wisselwerking tussen Ultraproct en andere middelen

Wisselwerking tussen Ultraproct en andere medicijnen is niet eerder aangetoond. Dat betekent dus dat het altijd veilig gebruikt kan worden. Wel is het verstandig om de arts op de hoogte te stellen van het gebruik van verschillende medicijnen. Ook wanneer hier recentelijk sprake van is geweest. Dit voorkomt dat er onnodige problemen kunnen ontstaan.Ultraproct kopen - achterkant verpakking

Vergelijkbare medicijnen aambeien

 • Proctosedyl
 • Xyloproct
 • Proctofoam HC
 • Scheriproct
 • Anusol