Home » Aambeien » Anusol kopen

Anusol kopen McNeilAnusol wordt als medicijn gebruikt om aambeien mee te behandelen. Er zijn verschillende varianten van dit medicijn te krijgen. Zo is er een zalf en een zetpil. De middelen zijn vooral bedoeld om de pijn en irritatie de met de klachten komen enigszins te verlichten. Er zijn verschillende bestanddelen in de medicijnen te vinden die samen zorgen dat de klachten minder hevig worden en uiteindelijk zelfs in het geheel verdwijnen. Het is wel belangrijk om goed te weten hoe het middel gebruikt moet worden. Dit zorgt voor een optimaal resultaat.

Anusol bestellen zonder recept ↓

Prijs Anusol vanaf € 39,25

  • Dosering: zetpillen of zalf met 7 verschillende bestanddelen
  • Prijs Anusol (incl. online consult): 12 zetpillen of zalf – vanaf € 39,25

Anusol kopen zonder recept

Bijwerkingen van Anusol

Anusol heeft een helende werking, maar het kent ook een aantal bijwerkingen. De bekendste bijwerkingen hebben te maken met de effecten van het helen. Daardoor kunnen gevoelens zoals een branderig gevoel, jeuk, uitslag en irritatie ontstaan. Het is wel belangrijk om goed op te letten. Dit hoort slechts van tijdelijke aard te zijn. Wanneer de klachten hevig zijn, of niet verdwijnen, dan is er sprake van overgevoeligheid met een allergische reactie als gevolg. Dan is het belangrijk om direct een arts in te schakelen die naar dit probleem kan kijken.

Hoe is Anusol te gebruiken?

Gebruikmaken van Anusol hangt dus onder andere af van de vorm van het medicijn. In de meeste gevallen gaat het om de zalf. Het is belangrijk dat voor het aanbrengen en direct na het aanbrengen de handen goed gewassen worden. Zo kunnen de aambeien niet geïnfecteerd raken. Het is de bedoeling om een dun laagje te smeren, tweemaal per dag. Dit moet in de ochtenduren en in de avonduren gebeuren. De dosis mag niet te hoog zijn omdat dit de bijwerkingen sterk in de hand kan werken. Probeer dit dus altijd te voorkomen wanneer de zalf wordt aangebracht. Gebruik het middel niet langer dan 7 dagen achtereen.

Doseringen

  • Anusol HC10 mg (10 mg hydrocortisonacetaat, 296 mg zinkoxide, 59 bismut subgalaat, 49 perubalsem, 24 mg bismut oxide en 33 mg benzylbenzoaat).
  • Anusol HC zalf 25% (0,25 g hydrocortisonacetaat, 10,75 g zinkoxide, 2,25 g bismut subgallaat, 1,875 g perubalsem, 0,875 g bismut oxide en 1,25 g benzylbenzoaat).

Bestel Anusol vandaag en de artsen staat direct voor je klaar.

Actieve bestanddelen in Anusol

Anusol bestaat uit verschillende actieve bestanddelen: zinkoxide, perubalsem en bismut oxide. Dit zijn alle drie antiseptica. De middelen zijn onder andere bacterieremmend, maar ook werken ze tegen bijvoorbeeld de zwellingen die aambeien veroorzaken. Zo kan er zowel op de korte als lange termijn verlichting worden ervaren.

Download Anusol PDF

Anusol kopen - achterkant verpakking

Vergelijkbare medicijnen aambeien

  • Proctosedyl
  • Xyloproct
  • Ultraproct
  • Proctofoam HC
  • Scheriproct